Skocz do zawartości

[Odrzucone][Współpraca] GooFy

sharkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Twój nick / imię: GooFy / Konrad
  • Rodzaj współpracy: Mogę nagrywać odcinki ale głównie robię streamy na platformie YouTube , rozprzestrzeniać i zachęcać ludzi do wchodzenia na wasz serwer po przez granie z widzami
  • Ile czasu zajmujesz powyższym: odcinki do 30 min, streamy przeważnie do ponad półtorej godziny 
  • Czy już w ten sposób współpracowałeś: Nie
  • Linki do materiałówhttps://www.youtube.com/watch?v=W67DtySfOKk <---- polecam oceniać od 48 minuty zapisu z live'a
  • Coś  o sobie: Man na imię Konrad , jestem z podkarpacia dokładniej z Krosna ,lubię długie nie nudzące się gierki mp i na waszej sieci serwerów gram od czasów plhw.eu
  • Dlaczego Ty: Mógłbym czynnie rozprzestrzeniać zasięgi waszej sieci serwerów dla tych którzy nie mają możliwości zakupu HW na steamie lub dla tych co lubią grę drużynową i którzy chcieli by zostać królami wipeów .

• Prezes

Trochę ubolewam nad ilością wyświetleń. Zrób z 2/3 live z naszej serwerowni, wrzuć linki do TS/HW pod streamem i trochę się poreklamuj w miarę możliwości jak na to pozwolą np różne grupy na FB. Jeśli już to zrobisz daj mi znać w prywatnej wiadomości z linkami do skrótów live albo wrzuć je tutaj.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Współpraca] GooFy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...