Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone]Wcześniejszy Wipe s5

Aleks1993

Wcześniejszy wipe na s5  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wcześniejszy wipe?

• Tak
      14
    • Nie
      4

Pytanie

Witam, w imieniu swoim, mojej ekipy jak i znajomych graczy z s5 proponuję zrobić wcześniej wipe na s5. Myślę, że najbliższy poniedziałek (22.10.2018) będzie odpowiedni z uwagi na to, że wtedy koleny wipe wypadłby przed świętami, gdzie wtedy znacznie poprawi sie aktywnosc na serwerze z uwagi na przerwe swiąteczna czy tez wolne w pracy. Ponadto na serwerze nie ma co robic, gracze odchodza bo nie ma sie z kim bic a nowym sie nie chce zaczynac po miesiacu i bic z ekipami ktore maja "duzo wszystkiego". Na serwer mozna rownie zprowadzic kilka drobiazgow ktore na pewno umiliły by rozgrywke jak np. Matematyka czy inne tego typu rzeczy ktore polegaly by na zrecznosci graczy.

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to jest żart? Po to są ustalone oficjalne terminy WIPE, żeby się do nich stosować, a nie wymyślać nowe. Podczas ostatnich dni poświęciłem bardzo dużo czasu dla tej gry, na tym serwerze i tylko dlatego, bo jest jeszcze sporo czasu do czyszczenia serwera i teraz chcecie mi powiedzieć, że ma to wszystko zniknąć, bo inni nie mogą się rozwinąć, gdyż są mocniejsze ekipy? To chyba kpina. Też zacząłem jako szary bambik mimo kilku sporych ekip, a finalnie podbiłem je. Chcecie rzadziej WIPE, to idźcie na s1 - tam jest co tydzień. Po to jest serwer z dłuższą datą czyszczenia, żeby można było dłużej oddać się rozrywce.

Podczas następnego czyszczenia skróćcie termin następnego WIPE, róbcie tego w trakcie rozrywki. Jest to nie fair w stosunku do mnie jak i innych graczy, którzy poświęcili dużo czasu na tą grę. @!Dark! jeśli zrobisz WIPE w najbliższych dniach, to na pewno będzie to ostatni dzień na tym serwerze dla mnie jak i moich kolegów, z którymi mam przyjemność grać, bo skąd mam wiedzieć czy następnym razem nie zrobisz kolejnego czyszczenia po parunastu dniach na serwerze, na którym cytuje "czyszczenie odbywa się tutaj niezmiernie rzadko."

Na NIE. Skoro data vipe jest ustalona to nalezy sie tego trzymać, a nie robić z graczy idiotów. Sam zdecydowałem sie na gre tutaj tydzień temu ze względu na długi termin wipe, święta nie mają nic do tego żeby robić wczesniejszego wipe. Są serwery gdzie wipe jest wcześniej, więc jesli Wam nie pasuje to możecie iśc na serwer gdzie jest co tydzień wipe.

Osobiście ja, oraz moja cała ekipa - Zrezygnujemy z gry na tym serwerze, i będziemy odradzać każdemu gre tutaj, jesli wipe bedzie zrobiony wcześniej = Robienie z graczy idiotów

9 minut temu, lysy069 napisał:

Na NIE. Skoro data vipe jest ustalona to nalezy sie tego trzymać, a nie robić z graczy idiotów. Sam zdecydowałem sie na gre tutaj tydzień temu ze względu na długi termin wipe, święta nie mają nic do tego żeby robić wczesniejszego wipe. Są serwery gdzie wipe jest wcześniej, więc jesli Wam nie pasuje to możecie iśc na serwer gdzie jest co tydzień wipe.

Osobiście ja, oraz moja cała ekipa - Zrezygnujemy z gry na tym serwerze, i będziemy odradzać każdemu gre tutaj, jesli wipe bedzie zrobiony wcześniej = Robienie z graczy idiotów

Nie to żeby coś ale to się nazywa szantaż i jak będzie wipe to będzie też dużo czasu do następnego to sobie pogracie nawet dłużej a teraz i tak nie ma baz do pikania.

Ja jak najbardziej jestem za wipe'm najlepiej jak najszybciej. 

Pozdrawiam cała administracje :)

53 minuty temu, Anakin napisał:

Nie to żeby coś ale to się nazywa szantaż i jak będzie wipe to będzie też dużo czasu do następnego to sobie pogracie nawet dłużej a teraz i tak nie ma baz do pikania.

Ja jak najbardziej jestem za wipe'm najlepiej jak najszybciej. 

Pozdrawiam cała administracje :)

Niby gdzie tu widzisz szantaż? Wyrażam swoją opinie, zaczynałem grać tutaj tylko i wyłącznie dlatego bo wipe miałbyć dużo póżniej, a nie będę przebywał więcej na tym serwerze jak i moi znajomi, w momencie gdy jest ustalona data wipe poświecamy swój czas na zbieranie itemów i wszystkiego, a wipe jest 2 tygodnie wczesniej bo tak.

Nie ma baz do pikania? To słaby jesteś, bo ja codziennie pikam po kilka baz :) 

• Właściciel

Przyzwyczailiście graczy, że WIPE i tak bankowo będzie wcześniej, a teraz płacz, że pustki. 18 dni, 3 razy się odbudujesz, ale nie.. WIPE.. ;)

Wyjaśniająca informacja co do s5 No WIPE, bo te "wcześniejsze wipe" co wipe narastające w tempie logarytmicznym są już śmieszne: 

Odrzucone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...