Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] FaFeLeK

FaFeLeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: FaFeLeK
  • UniqueID: PO7UKGf/W64Fzn8qxrMp9P2PT4U=
  • Pierwsza Wizyta: 29.11.2019 00:14:24
  • Data urodzenia: 03.07.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]:7
  • Kariera na TS3:kiedyś na swoim ts robiłem rangi itp 
  • Dlaczego ten TS?: Ponieważ gram na naszej serwerowni,na Ts przesiaduję po kilka ładnych godzin dziennie. Czasami administracja ma dużo na głowie i chętnie bym pomógł i odciązył ich troszkę by było jeszcze lepiej.(choć nie wiem czy to możliwe bo jest super)
  • Rozmiar buta: 43
  • Kilka słów o sobie: Nazywam się   Janek. Mam 17 lat. Moim hobby jest  granie . Słucham różnych piosenek  nie ograniczam się do  jednego   gatunku , ale najczęściej  jest to rap.  Mój ulubiony kolor to  czerwony.  Obecnie jestem singlem .  Jeśli chodzi o mój charakter to jestem miły . Jestem osobą tolerancyją i komunikatywną. Nie mam problemów w nawiązywaniu kontaktów jak i prowadzeniu konwersacji. Uważam też,że jestem osobą odpowiedzialną spokojną i kulturalną.
  • Czas na TS: Różnie , nawet do 10 godzin 
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Dodał bym 1 pod kanał  dla helperów   a tak po za tym bym nic nie zmieniał bo  administracija dobrze opiekuje się serwerem 
  • Co chciałbyś robić: Chciałbym pomagać utrzymywać porządek na ts,rozwiązywać konflity między użytkownikami. Także pomóc administracji w prowadzeniu serwera choć i tak uważam,że świetnie sobie radza jednakże zdażają się sytuacje,że jest dość późno i nie ma kogoś kto mógłby podejść w sprawie ts.

Uuu dodam od siebie ,że jestem na Tak :)

Miły i sympatyczny i czasem troszkę gaduła (pozytywnie)

i tak w sumie jest godzinka 3/4/5 (a nawet ostatnio do  8 rano siedział ) a Fafelek siedzi i siedzi i tak sobie myślę,że można by dać szansę :)(no rzadko ale zdarza się,że nie ma kogoś od ts :P )

pozdrawiam cieplusio :)

• Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...