Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] 2141

binkos2141

Rekomendowane odpowiedzi

-Nick: 2141

-Unikalne id: qY+KuCPGPTbOgjm36t/Jaz0OcSc=

-Pierwsza wizyta: dokładnej daty nie znam ale było to pod koniec wakacji 2018

-Data urodzenia: 21.08.2001

-Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 8
-Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 9

-Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) pełnilem role administatora ts3 na  teamspeaku popularnego serwera Minecraft 

-Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Latem 2018 gadaliśmy jeszcze z kolegami na SKYPE ale jeden z nas miał kolegę który pokazał nam ten serwer ts3 i to wtedy założyliśmy swój kanał prywatny, administracja okazała się bardzo miła i po chwili rozmowy otrzymaliśmy kanał prywatny. Od tego czasu siedzimy na ts. Jeszcze nie spotkała mnie tu żadna przykrość dlatego nie zamierza zmieniać serwera ts3 i siedzieć dalej tutaj.

-Rozmiar buta: 44,5

-Kilka słów o sobie: Jestem Bartek i mam 17. Wolny czas spędzam na waszym ts3 grając z kolegami w Leauge Of Legends. Interesuje się piłką nożną, gram w amatorskim klubie Barbarzyńcy. To chyba wszystko co mogę o sobie powiedzieć.

-Czas na TS: od 7-8 h do nawet 10-12

-Co zmieniłbyś na Serwerze: Według mnie aktualnie server jest na wysokim poziomie i nie wymaga zadnych zmian

-Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) pomagać tak często jak tylko można na centrum pomocy i zaprzyjaźnić się z całą administracją.

-Zapoznałam  się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] 2141

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...