Skocz do zawartości
  • 2

[Odrzucone][Propozycja] Krótsze Wipe na s5(x3)

Nj4king

Pytanie

Witam wnoszę o kolejną propozycją dla serwera s5 o dwutygonidowy wipe.
Dlaczego?
$Jak widać na załączonym obrazku, juz w drugim tygodniu wipe serwer wykazuje sie małą aktywnością graczy, spowodowane tym, że poprostu nikomu nie chce sie tryhardować 3 tygodnie wipe. Myślę, że dwutygodniowe wipey poprawiłyby znacznie aktywność na serwerze.
image.thumb.png.333efb2b567c358184b3016c8425516a.png
$Ludzie, którzy są wypikani w pierwszym tygodniu wipe są bardziej głodni gry i niecierpliwie oczekują następnego wipe, lecz długość grania wipea nie jest adekwatne z liczba osob na serwerze podczas 3 tygodnia wipe, wiekoszc traci zapał do gry.
$Serwer bedzie mial lepsze zarobki. Dlaczego?. To proste! Ranga Vip, SVIP, EVIP nadawane są co miesiąć , 4 tygodnie{30dni} na odpowiednią kwote. Kity mozna wpisać co trzy dni. Jeżeli wipe na serwerze s5 potrwa 2 tygodnie ludziom bedzie sie bardziej oplacać kupić tą rangę, jezeli bedą mogli wpisać kity co {np. 3 razy na wipe + 3 razy na dwoch wipeach } niz 4 razy i 1 raz w następym wipe. 

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Akio napisał:

2 Tygodniowy Wipe nic nie da,  nie zwiekszy to ilości graczy.

Niby dlaczego, 1 argument poprosze ? To tylko stwierdzenie. Mysle, ze zwiekszy, bo ludziom nie chce sie grac 3 tyg. Widac to teraz juz po tygodniu, gra jakas resztka ludzi co pewnie wbili tylko bazy poprzejmowac, ktore sie dymią.

1 minutę temu, !Dark! napisał:

Aktualny WIPE nie jest adekwatny do porównywania z czymkolwiek i gdybania ze względu na odbywające się Fame MMA i ogólne zmniejszenie aktywności na wszystkich serwerach łącznie z TeamSpeak. Poza tym jest kilka innych serwerów z krótszym WIPE, nie lubicie grać długiego to zmienicie serwer.

FAME MMA, Argument droby, Propo fame mma to proponuje hita w głowe 

• Właściciel
27 minut temu, Nj4king napisał:

jezeli bedą mogli wpisać kity co {np. 3 razy na wipe + 3 razy na dwoch wipeach } niz 4 razy i 1 raz w następym wipe. 

Nie wiem jak to policzyłeś, ale w aktualnej konfiguracji (co 3 tygodnie wipe) kupienie nawet na początku pierwszego wipe da także możliwość użycia co najmniej 3 razy na kolejnym.

3 minuty temu, !Dark! napisał:

Aktualny WIPE nie jest adekwatny do porównywania z czymkolwiek i gdybania ze względu na odbywające się Fame MMA i ogólne zmniejszenie aktywności na wszystkich serwerach łącznie z TeamSpeak. Poza tym jest kilka innych serwerów z krótszym WIPE, nie lubicie grać długiego to zmienicie serwer.

Nie kumam cie Dark, wiekszość graczy s5 proponuje, zeby wipe trwal 2 tygodnie, a ty proponujesz zeby zmienic serwer, niby po co skoro sie fajnie gra, tylko wipe za za długie poprostu.

Nie wiem jak to policzyłeś, ale w aktualnej konfiguracji (co 3 tygodnie wipe) kupienie nawet na początku pierwszego wipe da także możliwość użycia co najmniej 3 razy na kolejnym.

Czytaj ze zrozumieniem. Napisane jest np. skrot do na przykład. Nie liczylem tego konkretnie.

2 minuty temu, !Dark! napisał:

Pozatym chyba bardziej oplacane kupic vipa na 2 wipe niz, vipa na 1 wipe + 1/3 wipea.

• Właściciel
14 minut temu, Nj4king napisał:

Czytaj ze zrozumieniem. Napisane jest np. skrot do na przykład. Nie liczylem tego konkretnie.

Czytaj? Sprostowałem Twój mijający się z prawdą argument, bo nie chciało się przeliczyć konkretnie :D.

Poza tym wskazana jest różnorodność serwerów też co do długości WIPE, są osoby lubiące długie wipe, a też jest tu czas się odbudować. Według Twojej wizji to wpie w końcu mógłby trwać do pierwszych raidów 1-2 dni.

Teraz, !Dark! napisał:

Czytaj? Sprostowałem Twój mijający się z prawdą argument, bo nie chciało się przeliczyć konkretnie :D.

Poza tym wskazań jest różnorodność tak i długości WIPE, są osoby lubiące długie wipe, a też jest czas się odbudować. Według Twojej wizji to wpie w końcu mógłby trwać do pierwszych raidów 1-2 dni.

Bierz kilof i na polane bo czas goni. A nie sorry masz 3 tygodnie. Dacie sobie coś powiedziec na tym serwerze czy będziecie żyć w swojej bajce i będziecie robic serwer dla siebie? 

Poza tym wskazań jest różnorodność tak i długości WIPE, są osoby lubiące długie wipe, a też jest czas się odbudować. Według Twojej wizji to wpie w końcu mógłby trwać do pierwszych raidów 1-2 dni.

Eh no co ja swoje ty swoje, poprostu mozesz zrobic ankiete i tyle. Zobaczymy co wola ludzie, bo te propozycje sa do niczego jezeli wszystko jest odrzucane.

Czego nie rozumiesz w słowie propozycja? Poza tym tak jak napisałem ten tydzień jest nie adekwatny do rozpatrywania go pod względem aktywności na serwerach.

Tak, to dlaczego byla taka propozycja miesiac temu to ja odrzuciles ? Chyba miesiace nie sa adekwatne, eh.

• Właściciel

Poprzednia ankieta została odrzucona ze względy na to, że na tamtym WIPE aktywność była bardzo wysoka, nawet w trzecim tygodniu jego trwania. Aktualnie do wyboru są jeszcze 2-3 serwery v1 z wipe co tydzień. Nie każdy przepada za częstym czyszczeniem mapki. Także tu pozostanie bez zmian, a może powstanie niedługo jakiś inny serwer z WIPE co 1-2 tygodnia.

6 minut temu, !Dark! napisał:

Poprzednia ankieta została odrzucona ze względy na to, że na tamtym WIPE aktywność była bardzo wysoka, nawet w trzecim tygodniu jego trwania. Aktualnie do wyboru są jeszcze 2-3 serwery v1 z wipe co tydzień. Nie każdy przepada za częstym czyszczeniem mapki. Także tu pozostanie bez zmian, a może powstanie niedługo jakiś inny serwer z WIPE co 1-2 tygodnia.

Skoro dla ciebie wipe co 2 tygodnie do szybkie czyszczenie mapki to nice !🤛 Jak cos jest 16 osob na serwerze 2 tydzien, tylko chcialbym przypomiec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...