Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone][PROPOZYCJA] Dzień wipe'u na s8

LightKasaro

W jakim dniu powinien odbywać się wipe na s8?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim dniu powinien odbywać się wipe na s8?

• Środa
      0
    • Czwartek
      3
    • Sobota
      1
    • Inne (napisz w komentarzu)
      0

Pytanie

Witam!

Na serwerze s8 wipe odbywa się we wtorki - czyli w weekend zazwyczaj już połowa graczy skończyła grę na serwerze i zostały najmocniejsze ekipy. Od piątku do niedzieli najlepiej się zaczyna, lecz w piątek jest wipe na s1 i nie warto, żeby kolidowały ze sobą te 2 serwery.

Przychodzę z propozycją wydłużenia następnego wipe do czwartku/środy/soboty (ankieta u góry). Jako argument odniosę się do tego, że wiele ekip obecny wipe zaczęło dopiero w piątek/sobotę i tak na prawdę nie można określić kto został zwyciezcą, bo stoi 5-8 mainów ekip (statystyki potwierdzają to nawet, że w piątek w godzinach od 22 do 1 w nocy serwer osiągnął największą liczbę graczy od początku wipe).

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, !Dark! napisał:

A dlaczego w ankiecie nie wymieniłeś najlepiej wszystkich dni, a na pewno przynajmniej aktualnie obowiązujący dzień, a tylko te pasujące pod siebie?

Nie brałem pod uwagę piątku, bo wtedy s1 ma wipe i szkodziłoby jednemu z serwerów.

Nie dałem niedzieli, bo według mnie to za późno, lecz dla pewności dodałem opcję "inne", gdyby ktoś chciał.

Czemu nie poniedziałek i wtorek? Większość graczy zauważyła, że serwer żyje dopiero później - najlepiej w weekend, więc celem ten ankiety jest wybór dnia, który złapie weekend na początku wipe, a nie na końcu/w połowie (tak jak to teraz jest)/

Opcja "inne" jest przeznaczona ogólnie dla osób, które są przeciw zmianom lub mają inną propozycję.

• Właściciel
3 minuty temu, LightKasaro napisał:

Czemu nie poniedziałek i wtorek? Większość graczy zauważyła

I to jest właśnie zmanipulowana ankieta, nie większość graczy, a Ty uważasz, że większość graczy. Następnie, gdy pojawi się jakikolwiek wynik pojawią się wyrzuty dlaczego ankiety nie są brane pod uwagę 🤣

Także kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...