Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helpera] Seba

Pathology

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Pathology
  •  
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Aktualny: ๖ۣۜƇƦƖMȜ˚ Seba
  •  
  • SteamID: 76561198918644720
  •  
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Crime
  •  
  • Imię: Sebastian.
  •  
  •  
  • Mikrofon: No Raczej ;)
  •  
  • Mutacja: wydaje mi się że tak ;0
  •  
  • Znajomość regulaminu: Jak Najbardziej.
  •  
  • Znajomość gry: Łącznie na 2 kontach około 7/8 tysięcy godzin. 
  •  
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 9/10 h dziennie jak mam wenę.
  •  
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: i to o wiele większe role pełniłem. Dark mnie zna ;)
  •  
  • Coś o sobie: Co mogę o sobie napisać ? Myślę że jestem wariatem jeśli chodzi o spędzanie czasu na komputerze. Lubię Pograć w gierki. Ale lubię też bawić się pluginami w różnorodnym języku programowania. Jestem miły, sumienny ,uczciwy , pracowity. Potrafię się posługiwać językiem Angielskim ;0 Bardzo dużo gadam, i jestem jak to znajomi mówią "Pozytywnie Pierd***". A więc nic dodać nic ująć ;) Miejmy nadzieję że kiedyś będziecie mogli mnie poznać bliżej.
  •  
  • Dlaczego Ty: Hmmmm Myślę że są potrzebni Helperzy bo jest za mało a jest duża rozróba na czacie patrząc że w HurtWorlda grają przeważnie dzieci, którzy są żądni "jeban*a twojej Starej' na czacie więc trzeba to ukrócić, ale też mam jeden powód dlaczego akurat ja , ponieważ Helperzy nie siedzą po nocach i wtedy jest największy młyn, a że ja jestem nocny marek, więc i w nocy będzie kultura na czacie , ale też jeśli będzie ktoś potrzebował pomocy to ją otrzyma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...