Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Zub3k

Zub3k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Zub3k
Nick w grze: Zub3k
Imię: Mikołaj
Mikrofon: Tak, sprawny
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Bardzo dobra
Znajomość gry: Sądzę iż jest na wysokim poziomie aczkolwiek mogę być bardziej 'zacofany' z tudzież ostatnimi aktualizacjami
Czas jaki możesz poświecić serwerom: Sądzę iż pomoc na TeamSpeak3 mogę ocenić na b. dobrą gdyż praktycznie czas jaki będę spędzał na w.w aplikacji to będzie średnio około 8-12 godzin (telefon+komputer), natomiast w grze to przeważnie sądzę iż będę przesiadywał na serwerze x100 (s3) lecz także na innych.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Dawnego czasu pełniłem na ów serwerowni rolę Opiekun S3, musiałem zrezygnować gdyż nie miałem czasu na pełnienie roli z prywatnych powodów.
Coś o sobie: Jak w.w napisałem, mam na imię Mikołaj, w tym roku skończę 22 lata. Od małego pasjonowałem się Informatyka i także w tym kierunku uczyłem się. Najcenniejszym mym 'dzieckiem' jakie stworzyłem był serwer DayZ na platformie MTA(Modyfikacja GTA:SA) w roku 2014/2015. W roku 2015 był to topowy serwer DayZ na Europejskiej scenie Multi Theft Auto. Lecz wszystko z czasem przemija, po wejściu GTA:V liczebność graczy zmalała, postanowiłem o zamknięciu serwera i tak skończyły się dobre lata. Poza w.w serwerem tworzyłem także projekty gier typu CS 1.6, Minecraft, Metin2, MTA, SAMP. Aktualnie nie tworzę żadnego projektu gdyż nie mam żadnego pomysłu. 
Dlaczego ty: Sądzę iż jestem najbardziej odpowiedzialną osobą do ów stanowiska ponieważ gdyż posiadałem swoje serwery oraz wiem na czym polega dane stanowisko, aczkolwiek nie mogę także zaprzeczyć iż będę musiał przyswoić sobie większą wiedzę na temat administratorstwa serwerami hurtworld gdyż jak każdy dobrze wie, każda gra posiada inne permisje/komendy/składnie/etc...

Jestem na nie

- Wyzywanie administarcaji,

- po za tym szukanie problemów.,

+ wiek,

+ podanie.

- będzie próbował zrzucić ludzi których nie lubi z administracji,

-tym bardziej że musisz przyswoić komendy zacznij od opiekuna na 1 tydzień potem admina 1 tydzień i na sam koniec startuj na kierownika nie mam nic przeciwko takiego szybkiemu awansowi

Witam.

A więc tak. jestem na neutral bo każdy ma racje w tej sprawie.

Myślę, że nie powinien dostać   tak od razu Kierownika bo sam zrezygnował z opiekuna. Lecz jako opiekun nikt nie miał do niego żadnych zastrzeżeń. Co do Kierownika nie wiem Czy dałby rade czy nie. Ja już dawno mówiłem ,że jestem za Sebą ale On czasu nie ma ^^

No to Zubek Jak będziesz to będziesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...