Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Yerris

Yerris

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Yerris
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Yerris
  • SteamID:  STEAM_0:1:161754574
  • Imię:  Krystian
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu:  Znam
  • Znajomość gry: Bardzo dobra gram w tą grę już ponad 2 lata na swoim starym koncie 612h a na nowym 228h
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 3-5h od pon-pt i ponad 6h w weekendy
  • Coś o sobie: Cześć, mam na imię Krystian :)  Uwielbiam swój wolny czas poświęcić na granie w gry ;V 
  • Dlaczego Ty: Grając wczoraj na serwerze s5 kilku gracze się obrażali na czacie i było to przykre :( Jestem osobą która nie lubi słuchać wyzwisk a co dopiero słuchać ich od jakiegoś 9-cio latka... :( Chciałbym otrzymać tą ranę abym mógł z łatwością zapanować nad tymi osobami iż jak to zawsze bywa po zobaczeniu jakiegoś ADMINA/HELPERA dana osoba przestaje obrażać bo boi się nałożenia kary przez Administratora a w razie dalszych problemów mogę z łatwością uspokoić zamieszanie nakładając na daną osobę wywołującą zamieszanie karę czasową.

Popraw SteamID.

Zmieniałeś nick ostatnimi czasy? Jeszcze nigdy nie widziałem Cię na s5. Konto z tego co widzę również zostało założone w celu napisania podania.

Minus za wiek.

Ranga helpera, to nie tylko nadawanie kar, a chęć niesienia pomocy innym użytkownikom. Pamiętaj o tym.

Poza tym aktualnie jest brak wolnych miejsc na te stanowisko jeśli chodzi o s5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...