Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <ErEz>

DOMINPASZTET

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forumDOMINPASZTET
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ErEz hw69.pl
  • SteamID: 76561198359746218
  • Imię: Dominik
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 10/10
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jednego dnia do 3-4 h przez cały tydzień.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Oczywiście ale nie na waszych serwerach. :) 
  • Coś o sobie: Nazywam się Dominik pochodzę z małego miasteczka ****. Jestem konsekwentny. B-) 
  • Dlaczego Ty: Ponieważ uważam, że dobrze się spiszę jako helper. :D

em ok rozpisze się poczekaj... :D

12 godzin temu, HabaBaba napisał:

Widzę  że konto pod podanie ale mogłeś się bardziej rozpisać bo nic po tobie nie wiem w tym podaniu 

Coś o mnie: Jestem smiesznym 16 latkiem i bardzo lubię grać w hurtworlda. Lubię jezdzić na rowerze, lub na crossie, a

le i tak wolę kange. :D 

Dlaczego ja: Na serwerze jest mało helperów, a ja jestem bardzo pomocny,  jedynym helperem na x1000 to cezary. A ja chętnie pomogę w ogarnięciu serwera. :) 

Patrzyłem Twój profil na steamie oglądałem Twoją historię zmian nicków widziałem, że mialeś nick w grze Spizgany Ziomek, którego często mutowałem. Twoje zachowanie było żalosne, wyzywałeś irańczyków, bo ''zajebali'' Ci bazę. Pomijając już fakt, że musiałem Cię mutować co chwilę(moje kary są łagodne). Stalker oraz Mesajah są helperami na s6, więc nie potrzebuję nikogo do pomocy, bo świetnie sobie radzę, ponadto jestem prawie caly czas na ts, więc jeśli nawet nie ma mnie w grze, gracze mogą wysyłać mi różne ss'y w grze.

btw, dzięki za 200c4 z klity na redzie ;D

em ok rozpisze się poczekaj... :D

Coś o mnie: Jestem smiesznym 16 latkiem i bardzo lubię grać w hurtworlda. Lubię jezdzić na rowerze, lub na crossie, a

le i tak wolę kange. :D 

Dlaczego ja: Na serwerze jest mało helperów, a ja jestem bardzo pomocny,  jedynym helperem na x1000 to cezary. A ja chętnie pomogę w ogarnięciu serwera. :) 

Skoro jesteś smiesznym 16 latkiem to jestem na nie w śmiesznym podaniu ;D

15.06.2018, 19:40:34 a spierdalajcie dajcie mi muta wypierdalam z tąd za duzo jak na jeden s
15.06.2018, 18:18:40 zjebany kurwo jestes ?

13.06.2018, 19:49:23 kto chce 11 deto bo mam tegow chuj a znalazlem

Trochę tego jest a z wczoraj jest tego więcej więc nie widzę abyś został helperem 

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] <ErEz>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...