Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Spizgany_TM

Spizgany_TM

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Spizgany_TM
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: MlodyWariat
SteamID: 76541198984556640
Klan/Ekipa w jakiej grasz:  997
Imię: Kacper
Mikrofon: Tak
Mutacja:  Tak
Znajomość regulaminu: Tak
Znajomość gry: 90%
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4/5h zależy też od tego ile mam lekcji .
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
Coś o sobie: Witam jestem Kacper.Zawsze dotrzymuje słowa . Chodzę do 1klasy technikum kształcę się na mechanika samochodów. Także gram w piłkę nożną mam tam kilka osiągnięć z drużyną. Lubię trochę po imprezować z kolegami w weekendy ale codziennie gram Hurtwordla 4/5 h
Dlaczego Ty: Chciałbym zostać  helperem ponieważ lubię pomagać graczom, na czacie czasami są wyzwiska a helpera Pemowera też czasami nie ma więc przydała by mu się  pomoc. Ogarniam  grę i jak napisałem wyżej jestem aktywny w tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...