Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Roronoa Zoro hurt4u.pl

mrrokomax1

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: mrrokomax1
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Roronoa Zoro hurt4u.pl
  • SteamID: 76561199373664860
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: ABC
  • Imię: Filip
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: 9/10 raczej wszystko wiem
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: spokojnie 4-6h czasami więcej czasami mniej
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Siemanko mam na imię Filip moim hobby jest granie na kompie, mam dziewczynę więc jestem bardzo cierpliwy. Jestem raczej spokojny umiem się dogadać podchodzę do ludzi z szacunkiem.
  • Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomagać ludziom, mam pomysły na rozwój serwera v2, ponieważ głownie tam gram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...