Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Reiter345

reiter345

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: reiter345
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Reiter32
  • SteamID: 76561198435902994
  • Imię: Dawid
  • Mikrofon: Tak posiadam Tracer Screamer
  • Mutacja: Po mutacji głos donośny 
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 7/10 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: od 5 do 10 godz zależy od dnia.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: To moja pierwsza styczność z taką funkcją ale ogarniam o co chodzi.
  • Coś o sobie: Mam 18 lat jestem ogarniętą osobą uczę się na mechanika pojazdów elektrycznych.
  • Dlaczego Ty: Myślę, że przyda się jeszcze jeden helper, bo nie zawsze jeden helper ma czas, żeby nadzorować zachowanie graczy.

Ty chcesz nadzorowac zachowanie graczy, to lepiej zacznij swoje nadzorować. Ja po dzisiejszej akcji co odwalales i nas wyzywales jestem na nie.

Poza tym nie za duzo helperòw z jednej ekipy? Jeszcze chwila i kazdy od 4fun bedzie mial helpera, a nie powinien miec nikt, bo nawet poprawnej polszczyzny nie znaja no moze poza Stalkerem ktory sie wyklul z 4fun

Więc tak ...niestety w twoich logach jest dużo wulgarnych zwrotów oraz przekleństw .My nie szukamy toksycznych graczy do pilnowania serwerów. Grasz na s6 od 17 lutego troszeczkę za mało. Pamiętaj że jeśli znów będziesz pisać podanie to pisz go realnie bo pisząc 5-10h A faktycznie grasz Max 4h(tylko 1dzień) a reszta to max 2h spędzonego czasu na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...