Skocz do zawartości

[Odrzucone][HELPER] oldchadybread

Proboszczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Proboszczu
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nasold(chady)bread hw69.pl
  • SteamID: 76561198193282709
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Aktualnie gram z paczką kumpli, jednak że bez klanu.
  • Imię: Wojtek
  • Mikrofon: W pełni sprawny
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Bardzo dobra
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Podczas wipe'a +/- 12 godzin dziennie i więcej...
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Dawno temu pełniłem rolę moda na serwerze Hurtmaniax5.
  • Coś o sobie: Jak wyżej wspomniałem, mam na imię Wojtek. Pochodzę z Gdańska, gry komputerowe głównie Hurtworld to moja pasja. Uwielbiam, serwerownie hw69 ze względu na to, że w życiu nie znajdę tam żadnego cheatera na chwilę obecną.. Jednakże jeżeli chodzi o społeczność hurtworlda była ona zawsze toksyczna.. i chciałbym to delikatnie zniwelować szczególnie na serwerze s8, na którym spędzam najwięcej czasu.
  • Dlaczego Ty: Z racji iż, mam ogrom godzin spędzonych za wszelakich serwerach społeczności ( steam 3000) (nosteam 500), i rozumiem mniej więcej tok rozumowania graczy.. Byłbym osobą która byłaby bezstronna bez względu na sytuację, wysłuchał bym obie strony, i  wtedy podjąłbym jakieś działania.. Podczas wakacji, uczęszczałem do pracy, w której opanowanie oraz spokój, były głównym przewodnikiem, innaczej można było oszaleć... Lubię pomagać ludziom na serwerze, ze względu na to, że trafiają się nowi gracze, którzy dopiero się uczą i w takich sytuacjach bardzo lubię pomóc, wytłumaczyć. Pozdrawiam serdecznie ~Proboszczu!
  • Poprawiłem swoje zachowanie tak, na prośbę Nomi udzielałem się jeszcze więcej na chacie, pomagałem..
  •  
  • Nomi zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][HELPER] oldchadybread

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...