Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Motorider

Motorider

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: - motorider

Nick pod którym grałem: - Yaris a obecnie Motorider

Steam ID: - 76561198282711619

Imię:- Bartek

Mikrofon: - posiadam

Mutacja: - tak posiadam

Znajomość regulaminu: - regulamin znany

Znajomość gry: - gra znana od podstaw gram od początku jak wyszla wiekszosc na oficjalnych oraz na non steam

Czas jaki mogę poświecić serwerowi:- 15h codziennie

Czy pełniłem funkcje helpera: - tak posiadalem swoj serwer na orginalnym hw mialem tez moderatora oraz helpera, helpera także miałem na waszej serwerowni ale zrezygnowałem gdyż niestety miałem sprawy osobiste :D

Coś o sobie: - Jestem Bartek mam 18 lat interesuje sie aktorstwem,pisaniem piosenek :D ,motocyklami,stawianiem serwerów,oczywiście hurtem :Djestem z województwa lubelskiego

mam dobry kontakt z ludżmi,umiem sie dogadac i pomagać ludziom :D

Dlaczego ja?: - Składam to podanie ponieważ jest jeden helper którego często nie ma oraz czasem nie koniecznie spełnia funkcje helpera przez to ludzie sie denerwują . Ja dużo poświecam czasu na tym serwerze mam swoja ekipe i planujemy bardzo dluga gre na tym serwerze postaram się spełnić obowiązki helpera by polepszać serwer i dbać o jego dobro :D  Mam nadzieje że podanie bedzie rozpatrzone pomyślnie :D Pozdrawiam Motorider

2 minuty temu, Motorider napisał:

Kolego nawet cie na oczy w grze nie widziałem :D Po drugie nie kłamie w podaniu a jeśli tak udowodnij :D Potrzecie słyszałem że moja ekipa dziś cie wypikała wiec pewnie się mścisz pisząc to :D Pozdrawiam Marixa

W wieku napisałeś ze masz 18 lat a w  dlaczego ja napisałeś ze masz 17 kłamstwo potwierdzone xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...