Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] MichQ

MichqPL™

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: MichqPL

Nick w grze MichQ

Imię: Michał

Mikrofon: Sprawny [niedługo bedzie lepszy tak ok 20stycznia]

Znajomość regulamin: oczywiście znam poniewarz czytam zawsze regulamin by nie dostac bana za jego nie przestrzeganie

Znajomość gry: 1000h w grze znam wszystkie miejscowki np. gdzie mozna w skale sie wybudowac, bugi itp.

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi: moge nawet 24h jak nie zasnę , a tak od pon-piat. 6-7h w weekenfy od 8 do 16h

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na serwetach: Bi**ames, Po****S***erHurtworld,

Coś o sobie: Moje zainteresowania to m.in serwerownia, grafika komputerowa i wiele dzialow IT, oraz tworzenie tła,awatarow i od czasu do czasu intr/outr

Dlaczego ja: Jestem młody ale doświadczonym graczem/ administratorem Hurtworlda, dużo czasu poświęcam tej grze oraz teamspeakowi3

Jestem na NIE.

- brak mutacji

- wiek minimum 16 lat, nie 15

- znajomość regulaminu "oczywiście" znasz, szkoda tylko że nie znasz słownika

- znajomość gry "znam wszystkie miejscówki gdzie można sie w skale wybudować" -.-

- czas 24h? szczerze wątpie

- zapomniałem, konto zrobione specjalnie pod podanie, zacznij sie udzielać na forum, w grze i wtedy pisz podania.

- nie nie i jeszcze raz nie. Trzy razy nie, dziękuje odpadasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...