Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Mamut

Kornel

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Kornel
  • Nick w grze:Mamut 
  • Imię:Kornel
  • Wiek (min16) :16
  • Mikrofon:tak
  • Mutacja:tak
  • Znajomość regulaminu:dobra 
  • Znajomość gry:Jestem doświadczonym graczem Hurd World 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: myślę ze dzieje poświencę od 2 do  6  godzin 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Nie ale zawsze  można sprubowac i nie stanowi  to przeskody jestem chłony na wiedze 
  • Coś o sobie:Lubie  motory mam  quada 150  jeżdze od czasu do czasu lubie spedzać czas przed komputerem  oraz grać na serwerowni  Hw69 mam  16 lat  i  chodzę  do gimnazjum 
  • Dlaczego ty:Myślę ze poradzę sobie  rolo  opiekuna na serwerze  s4  ponieważ  jestem  miły oraz wyrozumiały  i  przestrzegam  regulaminu 

- Znajomość regulaminu: dobra
Dobra może być zupa z bobra tak btw.

- Czas jaki możesz poświecić serwerowi: myślę ze dzieje poświencę od 2 do  6  godzin
DZIEJE, nie znam więc sugeruje że ten pkt został pominięty w pisaniu podania

- Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Nie ale zawsze  można sprubowac i nie stanowi  to przeskody jestem chłony na wiedze
SprÓbować*, przesZkody*, chłonNy*, rozumiem jeszcze drugi błąd, ale tak rażące błędy ? ...

Do ostatnich pkt się nie odwołam...

Reasumując:
- Podanie pisane chyba minute
- Byków więcej niż na polu
- Kompletne 0 zaangażowania w podanie aby uzyskać choć iskrę nadziei otrzymania ów posady

Stanowcze nie.

Godzinę temu, Kornel napisał:
  • Nick na forum: Kornel
  • Nick w grze:Mamut 
  • Imię:Kornel
  • Wiek (min16) :16
  • Mikrofon:tak
  • Mutacja:tak
  • Znajomość regulaminu:dobra 
  • Znajomość gry:Jestem doświadczonym graczem Hurd World 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: myślę ze dzieje poświencę od 2 do  6  godzin 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Nie ale zawsze  można sprubowac i nie stanowi  to przeskody jestem chłony na wiedze 
  • Coś o sobie:Lubie  motory mam  quada 150  jeżdze od czasu do czasu lubie spedzać czas przed komputerem  oraz grać na serwerowni  Hw69 mam  16 lat  i  chodzę  do gimnazjum 
  • Dlaczego ty:Myślę ze poradzę sobie  rolo  opiekuna na serwerze  s4  ponieważ  jestem  miły oraz wyrozumiały  i  przestrzegam  regulaminu 

Jestem na NIE.

- Znajomość regulaminu dobra (to nie wystarcza)

- Znajomość gry: jestem doświadczonym graczem y?

- Czas na gre malutko

- Te błędy w podaniu aż rażą w oczy i zaraz oślepne.

- "jestem miły oraz wyrozumiały i przestrżegam regulaminu" no raczej niezbyt, widziałem nieraz na co go stać, spina sie, prowokuje do kłótni i cwaniakuje. Do tego zapewne ani razu nie przeczytał ani jednego regulaminu, który jest na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...