Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] JustJunioR

JustJunioR

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: JustJunioR
Nick w grze: YouniorDJ
Imię: Karol
Mikrofon: Nawet 2 :)
Mutacja: Posiadam
Znajomość regulaminu: 9/10, czasami się czegoś zapomni ale zawsze można wrócić i sprawdzić
Znajomość gry: 7/10 nadal uczę się nowych rzeczy :)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Około 4-5 godzin dziennie, to zależy jak praca wypada
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie miałem takiej możliwości.
Coś o sobie: Uwielbiam komputery i gry od dzieciaka, gdy dostałem pierwszy komputer bardzo szybko się z nim oswoiłem, ogólnie mówiąc bardzo szybko uczę się nowych rzeczy. nienawidzę niesprawiedliwości spowodowanej znajomościami, jestem w stanie zbanować nawet najlepszego ziomka jak złamie regulamin. Kocham pracę, bez względu na to czy jest to praca fizyczna czy przy biurku.
Dlaczego ty: Jak napisałem wyżej bardzo szybko uczę się nowych rzeczy, zawsze lubiłem zajmować wyższe stanowisko niż tylko zwykłego gracza, zawsze mnie do tego ciągnęło i potrafię sprostać zadaniom, które zostaną mi przydzielone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...