Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Geazy^^

GeazYYY

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Geazy
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Geazy^^
SteamID: 76561198257797729
Imię: Hubert
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 7/10
Znajomość gry: Myślę ze 7/10 mam 450h w hurcie 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Okolo 5/6 godzin jeżeli ktoś gra na s8 to widzi mnie dość często 
Czy pełniłeś Kiedyś taką funkcję: tak jako admin w minceraft 
Coś o sobie: Cześć jestem Hubert mam 16 lat pochodzę z wojewodzstwa Świetokrzyskiego. Jestem kreatywny posiadam kulturę osobistą. Chętnie przyłączam się do rozwiązywanie problemów. Posiadam spore doświadczenie w grze Hurtworld, Dziele się swoimi doświadczeniami i pomagam innym graczom. Potrafię uczciwie podejść do innych graczy i nie jestem zawistny.

Dlaczego Ty: Widzę siebie w roli helpera, ponieważ uważam że to jest krok dalej do moich zainteresowań. Interesuje się e sportem co za tym idzie życiem w świecie wirtualnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...