Jump to content

[Odrzucone][Helper] Chuck

Recommended Posts

• Nick na forum: Chuck
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Chuck
  • SteamID: 76561198835573591
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: STAL
  • Imię: Szymon
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja Tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: W grze posiadam około 2k godzin
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Podczas wipe bardzo duża , w tygodniu też się znajdzie czas.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak na tym serwerze długi okres.
  • Coś o sobie:  Cześć pochodzę z małego miasta Brzesko, zajmuje się oraz pracuje w branży mechanika. Interesuje się starymi samochodami marki bmw. Wolny czas spędzam ze znajomymi dobrze się bawiąc oraz grać w gry takie jak CS , LOL oraz Hurtworld
  • Dlaczego Ty:  Myślę że się nadam posiadam doświadczenie w tej branży ponieważ ją pełniłem, nie było mnie przez 3 lata na serwerze trzeba wrócić i nadrobić stracony czas. 
  • !Dark! changed the title to [Helper] Chuck
  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...