Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Bodzius

Bodzius

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Bodzius (hw69.pl)
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Bodzius (hw69.pl)
  • SteamIDhttps://steamcommunity.com/profiles/76561198962458230/
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Nie posiadam
  • Imię: Patryk
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: Tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 4-6h dziennie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Cześć nazywam się Patryk mam 16 lat.Lubie pełnić funkcje pomocnik, jestem miły przyjazny.
  • Dlaczego Ty: Ja dlatego że jestem uczciwy przyjazny dla otoczenia (nawet jak ktoś używa wulgaryzmów).Nie jestem obojętny, rozsądnie rozpatruje spory. (I to chyba wszystko) Jak cos po prawie swoje zachowanie jak jest złe

Zachowanie helpera ma być dobre a u Ciebie  ten cytat mówi za siebie:

6 godzin temu, Bodzius napisał:

Jak cos po prawie swoje zachowanie jak jest złe

Zero jakiegoś przyłożenia się, podanie zrobione od dupy strony, dodam iż od poprzedniej próby dołączenia do administracji dodałeś tylko jedno zdanie w opisie które wymieniłem wyżej.Ostatnie podanie zostało odrzucone za "brak aktywności i wyzywanie" więc osobiście nie byłbym dumny za posiadanie takiej osoby w szeregach administracji.

Dobrze ze nie ode mnie  zależy przebieg rekrutacji/sprawdzania podań

NA NIE

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Bodzius

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...