Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] 4TUNIO

Kacper4TUNIO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Kacper4TUNIO
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: 4TUNIO / 4TUNIO hw69.pl
SteamID: 76561198279261137
Klan/Ekipa w jakiej grasz: EssA
Imię: Kacper
Mikrofon: Jest w pełni sprawny.
Mutacja: Przeszedłem.
Znajomość regulaminu: 8/10 Mogę się douczyć :)
Znajomość gry: Gierkę ogarniam dość dobrze, strzelanie najbardziej. Najgorzej mi z mapą.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tygodniu dziennie około 2-4h, w weekendy około 3-10h. Zależy od dnia.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, dlatego chciałbym spróbować.
Coś o sobie: Cześć, nazywam się Kacper i mam 15 lat. Pochodzę z województwa Dolnośląskiego. Uczęszczam do Technikum na profil Technik archotektury krajobrazu. Dobrzę się uczę, więc raczej z nieobecnością w tygodniu nie będzie problemu. Jestem młodym dobrze zbudowanym chłopakiem. Łatwo nawiązuje nowe kontakty i jestem cierpliwy.
Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym spróbować się w roli Helpera, a może kiedyś wyżej. Od około 2 lat gram w Hurtworld i myślę, że szybko nadrobię wszelkie braki. Jestem bardzo aktywny i nie powinno być ze mną problemu. No i w sumie czemu nie?

• Muuurio zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] 4TUNIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...