Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ✦χи✦Luker

LuKer

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: LuKer
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  luker , jeac i wiele innych 
  • SteamID76561198238289310
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Xn/DMG oraz gra z kolegami 
  • Imię:  Łukasz 
  • Mikrofon: Posiadam 
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu:  8/10 całego na pamieć nie zapamiętam 
  • Znajomość gry:  8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W weekend po 10 h + w dni szkolne po 3-4h  dni wipe o wiele wiecej !
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Niestety nie ale wydaje ze sie sprawde na tej randze 
  • Coś o sobie: Jak juz wspominałem nazywam sie łukasz chodze do technikum o profilu elektryka . Wolny czas spędzam głownie na grach szczególności hurtworld . Co tu duzo sie rozpisywać dodajcie mnie a mnie poznacie 😛 .
  • Dlaczego Ty:  Jestem osoba ogarniętą staram sie sprawy rozwiazywać łagodnie z korzyścia dla obu stron . Nie trzymam nikogo strony czesto pomagam .
28 minut temu, ShiVaki napisał:

Nie napisałem żeby napisać wypracowanie, ale widać że jest za mało napisane.

Ale to co Ty byś więcej chciał tu uslyszeć? Jak 90% rzeczy tu pisanych i tak nie ma pokrycia w rzeczywistości i jest tylko po to żeby ładnie się czytało. Jak dla mnie najważniejszych jest pierwsze 5/6 podpunktów tj. nazwa, steamID i wiek, resztę i tak zweryfikuje Natalia. To że chłopak opisał siebie w 2 zdaniach to raczej nie jest powód żeby odrzucić podanie.

Mashaa jesteś w dużym błędzie ;)

Z tego co ty piszesz to mam rozumieć ,że po tych 5/6 podpunktach można pisać na odwal.

Inni gracze ,którzy śledzą forum też chcą znać helpera i wiedzieć kim on jest ,a logów niestety nie mogą sprawdzić.

Widzisz jednak choćby po ShiVaki ,że jest zwykłym graczem a jednak coś by chciał więcej przeczytać w podaniu.

Wystarczy spojrzeć na 90% podań na forum. Super fajnie że ludzie się rozpisują, szkoda tylko że masło jest maślane i każdy pisze to samo, to co ludzie chcą przeczytać

21 godzin temu, Mashaa napisał:

jak jeden mąż piszą że jest się pomocnym, bezstronnym i ma się dużo wolnego czasu.

ale z drugiej strony co niby można pisać w podaniu na helpera :D

13 minut temu, Chodu napisał:

Inni gracze ,którzy śledzą forum też chcą znać helpera i wiedzieć kim on jest ,a logów niestety nie mogą sprawdzić.

Widzisz jednak choćby po ShiVaki ,że jest zwykłym graczem a jednak coś by chciał więcej przeczytać w podaniu.

Czytając podanie niewazne czy na 100 słow czy na 1000 i tak go nie poznają, albo znają go z serwera albo nie.  Głównie chodzi mi o to że bycie na nie ze względu tylko i wyłacznie takiego że podanie jest za krótkie albo wkradły sie jakieś literówki też jest bez sensu, gdyż nie każdy rodzi się humanistą z piórem w dłoni albo nie lubi o sobie pisać. Nie oznacza to że np nie bedzie się sprawdzał jako helper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...