Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ☆JBB☆ ja tu tylko sprzątam

Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Koksik
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ?JBB? ja tu tylko sprzatam  
  • SteamID: 76561198331619207
  • Imię: Kacper
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak jesli beda jakies zmiany w regulaminie to jestem w stanie sie ich nauczyc.
  • Znajomość gry: Gram w ta gre dosc sporo jak na mnie ok. 500 godzin
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jestem w stanie zoorganizowac czas w tygodniu tak ze bede aktywny codziennie. Oczywiscie nieobecnosci spowodowane sprawami rodzinnymi lub innymi beda zglaszane przelozonemu.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak pelnilem funkcje administratora na TS3
  • Coś o sobie: Czesc jestem kacper mam 17 lat. Moim zainteresowaniem jest informatyka i gry . Jestem w trakcie nauki chodze do 3 gimnazjum. Gram w gry gdy mam czas. Zeby juz nie zanudzac mam nadzieje ze spelniam wszystkie wymogi rekrutacji.
  • Dlaczego Ty: Mysle ze po pierwsze to jest porozumiewanie sie z graczami jak i z kolegami z administracji. Zdaje sobie sprawe z tego ze nie wszyscy mnie znaja kojarza ale moge ze spokojem powiedziec ze kilka osób znam z administracji. Mysle ze pasuje na to stanowisko a jesli nie to trudno moze kiedys sie uda. Ja dziekuje i Pozdrawiam.   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...