Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ∂zιк ParaCarry

ParaCarry

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: ParaCarry
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas∂zιк ParaCarry ParaCerry ParaCarry ஜ۩FAMEஜ۩ParaCerry ஜ۩LOVEஜ۩ParaCerry ஜ۩zѕяяஜ۩ParaCerry
  • SteamID: 76561198352843281
  • Imię: Miłosz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Dobra
  • Znajomość gry: Dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowiróżnie 1-5h dziennie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Jestem osobą rozrywkową uczciwy jestem wobec graczy każdą sprawe biorę na poważnie bez wyjątków  a w wolnym czasie gram w moje 2 ulubione gry metin2 HurtWold lubię Pełnie księżyca piękne wodospady szybkie auta 
  • Dlaczego Typonieważ obecnie na s1 mimo iż sa helperzy to nie sa zbytnio aktywni robi się syf na czacie i nie ma komu tego ogarnąć jestem trochę wybuchowy ale w miarę opanowany staram się o lepszą gierkę i kulturę na serwerze 
W dniu 24.12.2018 o 15:17, przemek3611 napisał:

jest 1 wolne miejsce tylko nie było bez mój błąd poprawiony na liście 

nawet przecież na ts jest kanał że rekru jest 😛

No to zmienia postać rzeczy. 

S1 jest naszym największym serwerem. Ranga helpera jest tam bardzo wymagająca i nie należny do najprostszych. Czy na pewno dasz sobie radę?

Powinny wypowiedzieć się osoby grające na s1, mające jakąś styczność z owym graczem. Po samym podaniu ciężko cokolwiek stwierdzić, zwłaszcza po takim krótkim. Mnie nie przekonało. ;)

A i proszę zacznij używać kropek i przecinków. :( 

Znam ParaCarry i uważam,że podanie napisał ładnie. I owszem zdarza się mu być wybuchowym ale fakt faktem wie kiedy spoważnieć i zachować się jak trzeba :) 

Minusem jest to,ze nie do końca potrafisz przyjąć jakby to powiedzieć hm...porażkę? (obrażanie na v) 
Co do znajomości gry jest ok i nawet jest w miarę pomocny wiem po sobie xD bo mi też pomagał jak i kilku innym osóbkom. Ale nie do końca jestem przekonana czy nadawałbyś się bo wiem jak potrafisz być niemiły.  ale daje plusika :)

Co do małej aktywności z tego co wiem to jest Perkun aktywny ja mam zgłoszoną nieobecność więc dziwne ,żeby było inaczej. 

+

niestety ze względu na niejednokrotne złe zachowanie między innymi na evencie który kiedyś organizowałem i braku doświadczenia z danym stanowiskiem jestem zmuszony odrzucić podanie

jest także konkurencyjne także podanie ze sprawdzoną osobą 

jednak gdy zwolni się nowe miejsce to zapraszamy do ponownego złożenia podania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...