Skocz do zawartości

[Odrzucone] [Helper] _Thero_

Clayzer

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Clayzer
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: HeezU i grałem kiedyś na s1 bardzo dużo ale nicku nie pamiętam ;(
  • SteamID:76561198886770801
  • Imię: Mikołaj
  • Mikrofon:Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu:Tak,będę jeszcze czytał 2 razy
  • Znajomość gry:Tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 5 do 8 godzin codziennie niedziela sobota od 8 do 11
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem na dużych serwerach ale nie u was
  • Coś o sobie:Mam na imię Mikołaj mam 16 lat interesuję się informatyką oraz koszykówką jestem miłą osobą i chętną do pomocy innym a także wyjaśnianiu czegoś jeżeli ktoś czegoś nie wie ;)
  • Dlaczego Ty: Ponieważ jestem miły,chętny do pomocy oraz bardzo aktywny cheaterów jest trochę a przydał by się helper który jest aktywny i pomocny pisze to podanie dlatego że gracze potrzebują pomocy i  także żeby pilnować chatu żeby nie było wyzwisk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...