- 0
s1 Kit Buduj
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Kubowsk1e
Cześć chciałbym przedstawić propozycje zawierającą wprowadzenie kitów "buduj"
-Kit Buduj ( Normalny Gracz [ Totem , 2x255 Desek , Koszyk , 160 Betonu , Młot ])
-Kit Vbuduj ( Kit gracza z Vipem [Totem , 2x255 Kamienia , 255 Desek , 200 Betonu , Koszyk , Młot ])
-Kit Sbuduj ( Kit gracza z Svipem [ 2xTotem , 3x255 Kamienia , 350 Desek , 255 Betonu , Schowek , Młot ])
-Kit Ebuduj ( Kit gracz z Evipem [ 2xTotem , 5x255 Kamienia , 255 Desek , 255 Ukszt. Żelaza , 320 Betonu , 2xSchowek , Młot ])
Ilości Materiałów dla danego kitu są tylko propozycją i mogą ulec zmianie jeśli propozycja zostanie przyjęta , a wypisałem je ponieważ chciałem m.in pokazać o co mi chodzi.
Myśle że byłoby to pomocne dla graczy solowych jak i dla graczy z usługami premium na tzw. Klitę
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.