Skocz do zawartości
  • 0

EacError: game client violation: untrusted system file WS2_32.DLL

rysky

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Grałeś już wcześniej? Nie podajesz żadnych informacji to ciężko pomóc. Raczej masz uszkodzone pliki Windowsa. Ogólnie to jaki masz system xD ?

Zaczął bym od przeskanowania przez Malwarebyte, Cclinerem rejestr wyczyścić, WindowsDefender, aktualizacje systemu zrobić, sterowniki SlimDrivers zaktualizuj. Sprawdź też czy antywirus nie blokuje aplikacji. I wtedy dopiero pisz co masz.

• Właściciel
2 godziny temu, rysky napisał:

Dobra naprawiłem te pliki DLL ale za to :  Gdy odpalam gre hurtworld.exe to wyskakuje mi błąd 30005: Create file failed: C:\Windows\sysnative\drivers\EasyAntiCheat.sys. HurtworldClient.exe się po prostu wyłącza gdy go odpale. Prosze o pomoc. 

A co tam było nie tak z tymi plikami? System masz nowy?

Najlepiej jeden temat jedno pytanie, także odpowiedziałem już w Twoim nowym temacie: http://forum.hw69.pl/error30005-createfile-failed5-cwindowssysnativedriverseasyanticheatsys-t1047/#comment-5062

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...