Skocz do zawartości

Balans serwera x5 – drop, kity i przepalanie surowców

PanK4myk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Gram już trochę na serwerze x5.

Zauwazyłem ze mimo że nazywa się on serwer x5 drop z niektórych skałek itd jest dość ograniczony. (Myślę że takie 2-2,5 mnożnik)

-Skałki 5 szt z jednej zbitej (Powinno być losowo od 8 do 14)

-Brak szybkiego przepalania (Potrzeba robienia pieca hutniczego)

-Brak kit buduj (głupi młotek trzeba zrobić a burek często średnio leci)

-X5 i dostajesz tylko narzędzie (Bardziej bym to zastosował na x3 nie na x5)

-Propozycja  większej ilości kitów / buduj/lepszy start/kit food etc.

Myślę że zwiększenie dropu na hangarach też byłoby lepsze pod względem respionych skrzynek i zastosowanie potrzebnych itemów.

Jak zmiany nadejdą będę zainteresowany kupnem Vipów dla mnie i dla moich kompanów których na bieżąco werbuje na serwer :)  

Wiem ze serwer żyje 1-2 dni po wipe ale myśle ze może to się zmienić w najbliższym czasie 

Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na Balans serwera x5 – drop, kity i przepalanie surowców

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...