Skocz do zawartości

Ankieta na temat s1

Jak ma być na s1  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ma wyglądać rozgrywka na s1

• S1 nie ma kar za czat itp, ludzi wpuszczasz do bazy na własne ryzyko, administracja ogranicza sie sprawdzanai bugów
      12
    • S1 zostaje tak jak jest
      7
    • S1 zakaz wulgaryzmów każemy za co kolwiek co może kogoś obrazić i zostanie ukarane mutem od 1 dnia do 30 , kazde oszustwo kogo kolwiek ban 30 dni
      10
    • S1Tak jak jest + skargi na administracje są opisywane na forum gdzie wypowiada sie wiekszosc serwera na ich temat i zalezności od przewinieenia i uznania winy społeczność decyduje o każe
      6

Rekomendowane odpowiedzi

No tak ale jeśli komuś się będzie należało uznaje to bo ja akurat spokojnie siedzę i potrafię użyć komendy /ignoruje Add  i wiadomo jeśli ktoś dostanie jeden dzień i znowu to zrobi znaczy ze mu nie zależy na grze tak jak miało to miejsce z pannem któremu zrobiłem ss i dodałem na forum a patrząc na czat to zasługują bo można powiedzieć coś nie używając przekleństwa tak? Lub na pw wiadomo ze nie z all będą ludzie przychodzić na skargę ale wiadomo ze napewno usunie to duża ilość wulgaryzmu która na ten moment jest  bo wiadomo ze admin robi co może ale nie można liczyć na to ze wyłapie all a tym bardziej pozwoli uniknąć sytlacji takiej jak dziś która dopiero jutro mam nadzieje się skończy po rozmowie na ts i tak wiem ziaba pewnie pierwszy wychaczy  muta na 30dni no ale cóż haha xd i wkoncu będzie możliwości normalnej wymiany bez oszustwa i bambiki przepraszam ze tak nazywam ludzi początkujących ale każdy będzie wiedział o co chodzi będą miały szanse się wymieniać a nie ciagle oszukiwać i tracić xd bo jak wiadomo jeśli chodzi o ekipy każdy wie ze wał w ekipie lub na ekipie grozi banem od dawna 😊😊 a tak samo usunie to wieczne teksty ludzi na temat faworki czy coś w tym stylu 

Cytat

S1 zakaz wulgaryzmów każemy za co kolwiek co może kogoś obrazić i zostanie ukarane mutem od 1 dnia do 30 , każde oszustwo kogo kolwiek ban 30 dni

To jest tak:

1. Wulgaryzmy to :

- nadużywanie 1 skrótu słowa  przez 1 lub więcej osób na zmianę itp.

- pisanie w kółko np. tak  emotikony j(tu wstaw kogo) jest uznawane spamem i kara wynosi 24h na początek

- lista słów które będę uważane za obrazę,  zniesławienie, nękanie, moging, będzie na bieżąco aktualizowana i bede widoczna dla administracji do wglądu

2.Muty:

- zaczynamy od 24h

- nie ma odwołań od mutów

- nadany słusznie nie możne być zdjęty

- nadane bezpodstawnie muty mogą być zgłaszane na forum zęby wyjaśnić czy helper/ mod / admin ma ponieść za to reprymend karę

- nadany nie słusznie też nie może być zdjęty

3.Oszustwa:

- każde zgłoszone oszustwo i udokumentowane jest karane 30 dniowym banem

- jeżeli zgłaszasz kogoś o oszustwo i nie jesteś w stanie tego udowodnić dostajesz kare 30 dni bana

- jeżeli zgłosiłeś kogoś o oszustwo i była to nie prawda lub dowody zostały sfabrykowane kara 30 dni bana

• !Dark! zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...