Skocz do zawartości
  • 0

Zmiany na s7

hansuxD

Pytanie

Witam, dziś chciałbym zająć się serwerem s7, na którym gram już ponad miesiąc  i chce go uratować przed śmiercią. Więc tak proponowałem bym zmianę dropu na x5. Ponieważ dużo ludzi szuka tego typu serwerów na grupach do nas często wchodżą i stąd wiem do tego zaproponowałbym wprowadzenie kit bp(backpack)  albo plecak, z którego raz dziennie można wylosować jakiś fajny plecak grając na best hurt w 3 dni sam zebrałem kolekcje 20 rożnych ciekawych plecaków do tego zmienić, aby loot na czat pisał w języku polskim plus do tego dodałbym /vote day, ponieważ.jest to też jedno z najbardziej poszukiwanych atrybutów na serwerze oprócz tego zmienić wipe na 7 dni oraz i to piorytet moim zdaniem mogę się tego podjąc  opiekun na s7 ponieważ nowi ludzie maja dużo pytań na które musze odpowiadać pomagać itp. a tak taka osoba by była Oraz kultura na czacie by była w końcu  jak to się mówi klient musi widzieć, że właściciel dba o każdy serwer i jest z nim kontakt nawet przez opiekuna w razie "W"  mam nadzieje, że moje pomysły się spodobają i wpadną wam do gustu musimy ocielić ten serve sam już evipa kupiłem. :D

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...