Skocz do zawartości
  • 0

Vip dla helperów

rafal1033

Pytanie

Witam mam propozycję zlikwidowania rangi vip dla helperów lub zmniejszenia jej itemow i przywilejiow wiem że wielu helperą się to nie spodoba ale taka jest prawda wiele osób jest opiekunem tylko dla rangi vip .   Ciekawy jestem jak by zlikwidował rangę vip obecnych helperów ,ilu by wtedy zostało obstawiam że 70% by zrezygnowało z opiekuna .pozdrawiam 

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

Mój drogi. Wyobraź sobie, że ja posiadam funkcję Moderatora (Helper na każdym serwerze + kilka opcji dodatkowych) na każdym serwerze i na żadnym nie posiadam rangi Vip.

Vip kosztuje 20 zł, więc z całym szacunkiem ale większość osób może sobie go kupić.

Nie masz pojęcia jak wygląda "praca" helpera i z czym się wiąże. Mało kto, decyduje się na nią z racji dodatku, bo on jest niczym w porównaniu z tym jak czasem trzeba mocno się starać aby Was okiełznać.

I wybacz, że to napiszę, ale rozbawiłeś mnie.

Bo gdybyś był zorientowany co do kont Vip to wiedziałbyś że na takim classicu VIP to raptem :

thumb_77_itemshopproduct_preview.png.4a8f613386756ee7263a0cd444965836.png

S1

thumb_56_itemshopproduct_preview.png.606416c0f7a92ea5fe4cdb5c4760459b.png

S5

thumb_65_itemshopproduct_preview.png.4978779c07fb11dc42654a3601231860.png

Więc wybacz, ale uśmiałam się. ;) Bo jeszcze zarzuć komuś, że wybiera konkretny serwer aby mieć więcej. ;)

Pozdrawiam.

Nie Mogę tak mogę się założyć że znam lepiej regulamin od ciebie ja nie stawiam totemow na koncu mapy na s4 tak jak ty nie wywyższam się nad innymi mam screena po 2 gram dłużej od ciebie na hw i znam każdy serwer każdy zakątek mapy i grymam na 3 serwerach po 3 nie oskarżam nikogo bezpodstawnie tak jak ty ze wyzywam niepotrafisz ludzi traktować po równo tylko wywyzszasz się bo jesteś modem będziesz wolał admina żeby poszukał mojej bazy na s4 słabo naucz się grać i przegrywać zapraszam cię i admina o godz 20 na sprawdzenie mojej bazy na S4.

Remix007 przeszkadza bo za dużo sobie pozwalają opiekunowie 75 % opiekunów nie zna regulaminu mutuje za byle co itp niech pogra opiekun bez vipa chwilę to zobaczymy czy będzie taki chętny do opiekuna zabrać warpa zmniejszyć deto prowadzić ankietę żeby gracze wypowiadali na temat helpera jeżeli zasłużył dać mu ta nagrodę a nagroda ma być za solidna pracę a tego nie można przypisać niektórym opiekuna .

Shaft wiem ty masz rację ale czy z tym da się walczyć nie ma uczciwości pomiędzy helperami a modami są spiski oczerniaja ludzi itp i jak z tym walczyć wypowiedź się  nie raz mi pomogłes i jesteś spoko ale  ale dzisiejsi helperzy nie znają pojęcia opiekun uważają że jak mają helpera to już są panami serwera.

• Kierownik Hurtworld

O wiesz co?

Uraziłeś mnie.,

Bo moderatorem jestem może dwa tygodnie.

Wcześniej byłam helperem. I nigdy się nie wywyższałam, nikogo nie faworyzowałam, zawsze byłam fair.

Za to mnie obrażano i wyzywano od najgorszych i to za to iż uczciwie rozdawałam mute. Epitety jakie pisane były pod moim adresem sprawiały że aż mnie zatykało.

Bo jakim prawem ktoś wyzywa mnie od "pań lekkich obyczajów" "od intymnych części ciała" "od materiałów myjących podłogę".,

Na jakiej podstawie?

Osoba przeklina, ja mutuje. Odbywasz kare, poprawiasz się albo i nie. Macie rozum. Myślicie. Sami odpowiadacie za słowa które piszecie. I Wy ponosicie konsekwencje. 

Jest zbrodnia i jest kara. Proste i logiczne co nie?

eN jeżeli cię urazilem to sorki bo akurat nie pisałem o tobie a jak wiadomo w takim gronie jest potrzebna kobieta ?która będzie rozważnie oceniała itp ci którzy pisali ci takie rzeczy to naprawdę nie mają za grosz szacunku .ale dalej jestem za tym żeby  zmniejszyć lub usunąć vipa .Niech wystąpi helperów który nie gra dla vipa i powie że zgadza się ze mną i jest gotów zrezygnować z przywileju znajdzie się taki ?

Hmmm z tego co mi wiadomo nigdy nie złamałem regulaminu moje jak narazie muty były uczciwe . A jeżeli serwer przegina i wejdę i napiszę z wyższością jak ty to nazywasz że następny mute 1h bo helperzy mają dość to nie moja wina :) A kolejna sprawa jest taka że jeżeli sugerujesz to że się wywyższam to proszę mi powiedzieć w którym zdaniu :) . Kolejnym Argumentem jest to że tak nie będę ukrywał tego że napisałem że poproszę admina o sprawdzenie waszej bazy sugerując się tym że ciągle popełnialiście samobójstwa . (Zazwyczaj robi się to jak buduje się dana osoba poza mapą lub w skale). Może źle to ująłem w słowa ale chodziło o sprawdzenie poza mapą oraz skał. :) Kolejna sugestia co do twego zachowania jest tak że też się wywyższałeś zabijając Aim... ! A co do usunięcia vipa co Ci tak na tym zależy ? Dostaje wynagrodzenie Helper za pracę jak to shaft już napisał . Pójdź do pracy i powiedz swojemu szefowi proszę pana nie płać mi pan wypłaty ponieważ źle pracowałem .  

• Kierownik Hurtworld

Rafał.

Kiedy powstawała ranga Moderator razem z NMT podkreśliliśmy że NIE CHCEMY mieć kont Vip. Bo jeżeli nam się zachce je mieć to sobie kupimy. Kiedy byłam Helperem wielokrotnie to podkreślałam.

Wyszłam z założenia, że bycie Helperem to przyjemne z pożytecznym. Bo ja uważam, że wszystko wynosi się z domu. Sposób w jaki się do siebie odzywacie świadczy nie tylko o Was.

Ja myślę, że ten marny Vip to nic w porównaniu z nerwami jakie masz będąc Helperem ;-)

Myślę, że nam załoga by się nie wykruszyła. Bez kont Vip. Jestem tego pewna :) 

Pozdrawiam

Nie mogę tak zapraszam na s4 do sprawdzenia bazy bo ja znam na tyle mapę że wiem gdzie się budować i jak ? no właśnie o to chodzi niech pograja bez vipa zróbmy ankietę pod każdym serwem żeby  każdy wypowiedział się na temat opiekuna ocenił go jeżeli się sprawdza jest w porządku należy mu się nagroda ale na nagrodę trzeba zasłużyć 

• Kierownik Hurtworld

Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.

Ja nie jestem za tym by im go zabrać, bo uważam że im się należy. A jak im się nie będzie należał to znaczy, że nie mogą być Helperami i będą musieli pożegnać się ze stanowiskiem.

Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...