Skocz do zawartości

TraIneR

Użytkownik
    29
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez TraIneR

1. Orliczku daj no jakąś próbkę jak już to wygląda po prostu chce widzieć jak to ci idzie kolego jestem ciekawy jak ci to idzie
  2. Spoko ale jestem ciekawy jak juz to minimalnie wyglada
  3. Spokojnie "kto sie spieszy temu sie diabel cieszy"
  4. Typ grafiki: Avatar Rodzaj grafiki:Steam/Ts3/forum Wymiary:500x500 Kolorystyka: czerwono czarno pomaranczona w jakims pomieszaniu Tematyka: mroczna na styl diablo Dodatkowe zachcianki: nick z rogami napisami demonologicznymi cos z tym zwiazane jesli jest taka mozliwosc to by nick byl napisany z samych tych mrocznych napisow czyli napisy w nazwie Dłuższy opis: na pewno sie mi spdoba wiem jestem wymagajacy ale zobaczymy jak ci to wyjdzie czas oj tam poczekam
  5. kolego dal bys rade zrobic i baner dla mnie ? z jakims akcentem biabla ognia jakies rogi czy cos takiego
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...