- 0
s7 [Rozwiązane]Rozwiejcie moje wątpliwości.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
eN.
Mam pytanie, które właśnie zaprzątnęło mi głowę. (miejsce s7)
Wczoraj chłopcy z klanu Jont zostali ukarani za używanie wulgaryzmów - popieram - taki jest regulamin - grając akceptujesz go - ok.
Pomijam fakt, iż kara została wymierzona po fakcie - domyślam się, iż to przez to, że admini i reszta klity ma swoje życie i nie gra 24 h. (rozumiem)
Wymierzając karę jeden użytkownik otrzymał 59 sekund - mut'a. (ok, zasłużenie powiedzmy)
Po chwili wyskoczyło, że na kolejne 10. Helper zapytany "dlaczego?": zacytował treść wiadomości prywatnej.
Wiadomość była prywatna, wysłana do Helpera brzmiała "dlaczego ta pała nie wysłała screenów kiedy obrażał nas?" Wiadomość nie wyświetliła się nikomu, tylko osobie odpowiedzialnej za opiekę nad serwerem. Więc osoba, której dotyczyła nie poczuła się "dotknięta" bo nie wiedziała o jej istnieniu. Czy to jest uczciwe? Więc jakim u licha prawem został zbanowany? Kij z tymi 10 min. Średnio znacząca kara dla posiadających TS. ;-)
Opiekun danego serwera nie powinien grać na nim. To powinien być kolejny pkt regulaminu.
Uważam, że jest to mała "zemsta" nie jest to w porządku.
(nie dodałam do działu Skargi na Administrację bo wiem, że konsekwencje nie będą wyciągnięte)
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.