Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane][Pytanie][itemv2] Punkty aktualizacji na ubraniach i broniach

panda123

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, przemek3611 napisał:

te punkty aktualizacji to coś chyba na zasadzie upgrade ubrań , broni i pojazdów ale nie jestem pewny

a ten crafting to jakiś nadzwyczajny czy jak bo w grze nie widze by jakis inny był

to też może być taki ulepszony chyba z żelaza w jednej z urządzen chyba da sie zrobić

A jak gdzie je można ubrgradedowac

3 godziny temu, przemek3611 napisał:

musisz wydropić ulepszenia mi przed chwilą z takich żółtych jeleni poleciało 3 ulepszenia do zimna a ulepszasz w ekwipunku najeżdżając na ubranie pokaże  się zębatka i puszczasz na ubraniu i gotowe

Dzięki mam to już sobie coś tam ulepszyłem :)

3 godziny temu, przemek3611 napisał:

musisz wydropić ulepszenia mi przed chwilą z takich żółtych jeleni poleciało 3 ulepszenia do zimna a ulepszasz w ekwipunku najeżdżając na ubranie pokaże  się zębatka i puszczasz na ubraniu i gotowe

A i jeszcze co z tym żelaznym craftingiem ???

szczerze nie wiem jaki to crafting jest w kitach to by musiał wyjaśnić ktoś kto gra na v2 często ja nie gram tam za bardzo dlatego opieram sie na swojej praktyce 

wszedłem na serwer i szukałem odpowiedzi zbudowałem baze i i w zwykłym craftingu itp

tylko na takiej wiedzy sie teraz opiera 

wiedza praktyczna

dobrze by było gdyby sie jakiś helper z v2 wypowiedział i wyprostował jak coś źle napisałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...