Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]Pobugowany limit budowy

MatkaOjca

Pytanie

Witam

Wczoraj , jak to zawsze budowałem sobie "cos ciekawego" u mnie na bazie. Gdy wychodziłem zamurowałem odro , pousuwałem drabinki itd , limit budowy sięgał wtedy troszke ponad połowe 

na totemie od odro , tak samo jak od maina i innych rzeczy .

Dzisiaj wchodze , odmurowałem odro itd , chce dodac drabinki a tu co ? limit budowy osiągnięty , 

na totemie od odro , maina i jakiegos tam jeszcze gdzie nic takiego na nim nie było 

Pytanie wygląda następująco :

Dlaczego ? i jak to sie stało ? czy mozecie to w jakiś prosty sposób naprawić ?

Serwer x3 s5 v1

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, !Dark! napisał:

Sprawdź jeszcze raz, raczej bez wychodzenia powinno już działać.

taki limit budowy zostanie juz na stałe ? bo moim zdaniem limit jest zbyt mały , drewniane zapory zamiast betonu zabierają zbyt dużą ilośc limitu 

Teraz, !Dark! napisał:

Tzn da się już budować czy nie?

limit od maina znacznie spadł i raczej juz będę mogł dodać drabinki itd od odro

• Właściciel
1 minutę temu, MatkaOjca napisał:

taki limit budowy zostanie juz na stałe ? bo moim zdaniem limit jest zbyt mały

Aktualnie jest i tak 2 razy większy od standardowego limitu. Dopiero na następny WIPE zostanie zmniejszony, aby nie utrudniać teraz rozgrywki. Chyba, że  jednak lubicie grać na lagach, bo ja nie lubię ciągle tych zgłoszeń wysłuchiwać.

2 minuty temu, !Dark! napisał:

Aktualnie jest i tak 2 razy większy od standardowego limitu. Dopiero na następny WIPE zostanie zmniejszony, aby nie utrudniać teraz rozgrywki. Chyba, że  jednak lubicie grać na lagach, bo ja nie lubię ciągle tych zgłoszeń wysłuchiwać.

Jeśli limit będzie znacznie mniejszy , zaczniesz wysluchiwać własnie ze jest zbyt mały i trzeba go zwiększyc , wiec czego tutaj nie zrobisz to i tak ludziom nie dogodzisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...