Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]LAGI na s1

malinaPMI98

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się, s1 totalny syf. Właściciel ma w tyłku serwer a śmieszne jest to że jest to najbardziej popularny serwer na tej sieci :D Pierwsze 3-4 dni wipe jest nie do wytrzymania, 0 restartów, 0 pomagających serwerowi pluginów... DNO! W bardzo ładny sposób sieć traci graczy 😘 Pisałem już 2 tematy dotyczące lagów na tym serwerze ale oczywiście właścicielek przekonany jest ze serwer jest git i to ktoś specjalnie laguje serwer ❤️ Wiem że ten post na 99% nie skłoni właściciela do jakichkolwiek zmian lecz za marzenia nie karają pozdro ❤️

4 minuty temu, TheRysieG napisał:

Zgadzam się, s1 totalny syf. Właściciel ma w tyłku serwer a śmieszne jest to że jest to najbardziej popularny serwer na tej sieci :D Pierwsze 3-4 dni wipe jest nie do wytrzymania, 0 restartów, 0 pomagających serwerowi pluginów... DNO! W bardzo ładny sposób sieć traci graczy 😘 Pisałem już 2 tematy dotyczące lagów na tym serwerze ale oczywiście właścicielek przekonany jest ze serwer jest git i to ktoś specjalnie laguje serwer ❤️ Wiem że ten post na 99% nie skłoni właściciela do jakichkolwiek zmian lecz za marzenia nie karają pozdro ❤️

Tak po 1 restarty są codziennie o 5;00  , a co do S1 to nie syf bo by nie grało na nim ponad 100 osób a co do lagów , cofek to potwierdzam są na każdym serwie a nie tylko na S1 . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...