Skocz do zawartości
  • 0

Pytanko dotyczące bluźnierstw

Binxuuu

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Tak jest, jednak staramy się przymykać niekiedy na to oko jak się pojedynczo "wymsknie", czyli do czasu gdy takie zachowanie nie staje się nagminne i przytłaczające.

Dokładna interpretacja może zależeć już od sytuacji i helepra. Najlepiej jakbyś właśnie przytoczył konkretne zdarzenie o które pytasz/z kiedy?

Drogi !Dark'u! ale jak mogłem obrazić helper'a, gdy napisałem do niego że ,,chuj i ,,odjebany'' jest tym samym bluźnierstwem (w sensie że złym), tłumaczyłem mu to, ponieważ chłop za słowo ,,odjebany'' nie dostał muta a ja za ,,chuj'' dostałem po czym jak zwracałem kilkakrotnie żeby dał mu muta, helper odpowiedział coś w tym stylu ,,można używać wulgaryzmów ale nie w nadmierny sposób'' to jaka jest tu równość? A co do Marszola pisząc ,,chuj'' nie miałem na myśli jego (Incognito) po prostu chciałem wyjaśnić sprawę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...