Skocz do zawartości

Pvss

Użytkownik
    12
  • Ostatnia wizyta

Ostatnie wizyty

830 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Pvss

Newbie

Newbie (1/14)

• Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Unikat

Najnowsze odznaki

2

Reputacja

1. Jak napisałem filmy będą 2/3 na wipe ale po 5/10 min i chce przypomnieć ze jest to film z całego wipe do środy. Wiec możecie dać mi tę szansę te filmy tez troszkę robiły wys.
  2. @ref dodalem nowy filmik oraz steamid
  3. Update postu. Twój nick / imię: YT AnakinEU / Patryk Wiek: 17 lat Rodzaj współpracy: Na poczatku wrzucilem 2 reklamy na moje kanaly, ale jak wystartuje s1 postaram sie wrzucic conajmniej 3 odcinki w weekend , więc chciałbym tego YT chociaż na ten weekend. Ile czasu zajmujesz powyższym: Odcinki beda sie pojawialy tak często jak bedzie mi sie chcialo u was grac Czy już w ten sposób współpracowałeś: Tak ale nie w tej grze. Linki do materiałów: Coś o sobie: Jestem Patryk, w hurtworlda gram juz kilka lat, jestem opanowany i potrafie się dogadac z kazdym :D. Grasz w koszykówkę i ogólnie gram w giereczki Dlaczego Ty: Myślę, że Minecraft jest podobna grą a ja nagrywalem tą gre i kilka osob mnie ogladalo wiec mysle ze możecie zyskac jeśli mi zaufacie STEAM: https://steamcommunity.com/id/johnerrorursis SteamID 76561198881449450
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...