Skocz do zawartości

[Przyjęte][Współpraca] 858.Kodi

LGF.Kodi

Rekomendowane odpowiedzi

• Twój nick / imię: 858.Kodi
  • Rodzaj współpracy: Filmy na kanale youtube 
  • Ile czasu zajmujesz powyższym: tyle ile gram czyli przez ostatnie 2tygodnie 106,2h
  • Czy już w ten sposób współpracowałeś: nie
  • Linki do materiałówhttps://www.youtube.com/channel/UCZKdcRTQjfhF0Ww519kmBXQ
  • Coś o sobie:  Wybitny, zabawny, inteligentny, pracowity człowiek o własnych zasadach
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja to leci w tv na dwójce o 14:00. Aczkolwiek nadaje się na to stanowisko ze względu rozwijającej się serwerowni co powoduje we mnie jak i innych graczach chęć do coraz większej poświęcenia uwagi dla serwera przez co wzrasta zainteresowanie graczami (takimi jak ja). No i wiadomo nie ma takiego drugiego jak mnie 😛 

• Pozdrawiam
  • Marcel. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Współpraca] 858.Kodi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...