Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte]Unban Dla Ekipy Wolf

OmG

Pytanie

Witam . Chcialbym wszystkich przeprosic za ostanie wybyki  prosić o unbana dla ekipy Wolf , Wiem zachowalisy sie nie stosownie do regulaminu i wielokrotnie były z nami problemy  czy to o niesłuszne muty czy o jakies wyzwiska do ekip przeciwnych , Jako Lider  owej ekipy chciałbym znowu  zagrac na serwerze s1 ale starym składem który bym naprawde OK , Starzy wyjadacze  napewno pamietają . Ogólnie chcemy zakonczyc kariere w tej Grze i to byl pierwszy serwer na którym żesmy sie złączyli . 

Rekomendowane odpowiedzi

• Kierownik Hurtworld

A ja uważam, że Eymi trochę lubi działać autodestrukcyjnie bo ja w przemianę ekipy Wolf nie wierzę. A nie będe biegała na CP uspokajała i Ciebie (Eymi) i Wolf. Znów zacznie się płacz, larmo, skargi, ja nie mam na to ani chęci ani czasu. Pozostali Helperzy raczej też.

Kurcze nie wiem juz jak was przekonywac ale my naprawde podjelismy spore wręcz diametralne  kroki aby stac sie lepsza ekipa , wsumie ja od niedawna jestem jedynym Liderem Wolf . Nawet na hw69 nim nie bylem a to ja zawsze latałem i nastawiłem karku za swoich . Kiedy obrałem funkcje lidera troche sie zminiło i mysle ze na lepsze ,  nie mamy w ekipie osób które zawsze siały zament i dzieki którym to mi sie obrywało , nie było tak ?  Prosze  moze o wiele i nie wszystkich  to przekonuje ale  ja  serio pracowalem nad chłopakami . A chcielibysmy tylko pograc kilka Wipe bo i tak sie rozpadamy  . Dziekuje . :]

ja autodestrukcyjnie ?? no na pewno nie. A ja wierzę w ich przemiane rozmawiałam z OMG i było widać,że zależy mu na unbanie. Wszystkim by odpowiadało gdybym napisała nie nie ma opcji o unbanie ale przykro mi ,że was rozczaruję ja jestem i będę za unbanem bo wiem,że ludzie potrafią się zmienić..choćby po sobie :) i prosiłabym o nie komentowanie mnie zwłaszcza,że to OMG prosi o unbana a nie temat Eymi :) Poza tym ja obecnie gram na s6 z chłopakami :) a to,że pojawiłabym sie na s1 ja i wolfy to nie oznacza,że wybuchła by wojna bo wiem,że tych co byli tacy naj toxic już u nech nie ma :) pozdrawiam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...