Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] <Toxic>

ToxicPyska

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Toxic
  • UniqueID: Z215Usjaw9vpvHxNtdS7QIDtELI=
  • Pierwsza Wizyta: 25.07.2018 21:22:58
  • Data urodzenia: 16.05.1999
  • Wiedza o TS3 od strony Usera:  8
  • Wiedza o TS3 od strony Admina  5
  • Kariera na TS3:   Byłem administratorem prze 8 miesięcy na własnym TS3, który już wygasł. Liczba osób która była aktywna na TS3  wynosiła około 30 - 40 osób dziennie, to był serwer TS3 od mojego serwera do gry ARk.
  • Dlaczego ten TS3: Ponieważ przebywam na tym ts po parę godzin dziennie.I dlatego że bardzo mi się spodobał wasz system administracji 
  • Rozmiar buta: 43
  • Kilka słów o sobie: Jestem spokojną osobą pozytywnie nastawioną do innych osób. Lubię grać w różne gry typu ark czy hurt . Mam 19 lat. Przeszedłem mutacje, nie zachowuję się jak rozwydrzony dzieciak . Chodzę do technikum . Posiadam golfa 5. Również nie posiadam znajomych. 
  • Czas na TS: Na tygodniu 3-4 h weekend 5-7 h 
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:Na serwerze napewno dodałbym większą ilość pomocników czy nowych administratorów zeby własnie te osoby zajmowały sie ludzmi ktorę proszą o pomoc czy o prywatny kanał . Również bym zmienił ilosć iwentów zeby było ich więcej po to zeby inne osoby przebywające miały troche radosci z tego, i poto zmieniłbym ilosc tych ewętów zeby ludzie mogli sobie po wygrywac vipy czy naprzykład kanały na miesiac w strefie zielonej .
  • Co chciałbyś robić : Chciał bym odpowiadac za eventy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...