Skocz do zawartości

[Przyjęte][Ts] Duszek

duszek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: dusz3k
  • UniqueID: 63d1ZT+1A2qe29UR/Da2REhojC4=
  • Pierwsza Wizyta: W 2016 ROKU ALE DKOŁADNIE NIE PAMIĘTAM.(DAWNO TEMU)
  • Data urodzenia: 22.10.2000
  • Wiedza o TS3 od strony Usera : 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina :MOCNE 8
  • Kariera na TS3: Nie pełniłem takej funkcji ale wiem na czym polega.
  • Dlaczego ten TS?: Poniewaz lubie pomagać ludziom i chce to robić.Ponieważ ten ts jest otwarty na pomaganie.
  • Rozmiar buta: 44
  • Kilka słów o sobie:Mam na imię Łukasz i pochodzę ze wsi dokładnie z okolic Toruina.Moją pasjom jest motoryzacja,i uczę się w tym kerunku.Też interesuję się piłką nożna i oglądam każdy mecz reprezentacji POLSKI.Jestem miły,przyjazny,lubię rozmawiać i czasami się denerwuje(Przewaznie jak każdy).
  • Czas na TS:w tygodniu 4-5h,w weekend 5-7(zależności jak czas pozwoli)
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Nic bym nie zmienił ponieważ wdług mnie jest wszytko dobrze.
  • Co chciałbyś robić:Dalej pomagać.I nie nadużywać swojej posady

Zapominałem dodać Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Powiem tak podaj mi 3 powody ale szczere od siebie nawet bez sensu ale 3 dlaczego to ty miał byś być od ts ale nie typu lubię pomagać ale takie szczere prawdziwe np co tak naprawdę cię w tym temacie ciągnie jak mi się odpowiedź spodoba dam na tak bo mądrzy i spokojni ludzie zawsze się przydadzą w administracj ale już tyle ludzi widziałem że chciał bym abyś mnie przekonał jako gracza albo jako helpera czemu ty bo tak to cie nie znam więc mi się wydaje że to uczciwe i nie bardzo źle  z mojej strony jeśli urazilem lub coś przepraszam i powodzenia :)

Nie uraziłeś mnie.Rozumiem chcecie stworzyć jak najlepsza ekipę.Ale jak poznasz to sam się przekonasz ze jestem "mądry i spokojny" (niektórzy wiedzą jaki jestem z administracji hw69.pl)

1.Interesują mnie takie rzeczy i jak coś umiem to mogę pod powiedzieć.

2.Nie lubię jeśli ktoś dostaje rangę na ts i nadużywa władzy żeby pochodzić po innych prywatnych kanałach.

3.Jeśli ktoś potrzebuje pomocy to zawszę pomoge.

4.Spedzam na tym TS dużo godzin( a czasami nawet ponad 12h tak wiem ze dla niektórych to malo).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...