Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Zoozoleq

Zoozol

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Zoozol
Nick w grze: Zoozoleq
Imię: Dominik
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Myślę, że chyba tak :P, gdyż nie jestem pewien ;P.
Znajomość regulaminu: Takową posiadam
Znajomość gry: Przegrane ponad 600H nonsteam, aktualnie 4h steam :P
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Najwięcej ile będę w stanie poświęcić, gdyż posiadam duży asortyment gierek pomiędzy, którymi się przerzucam, w
ich składzie znajduje się Hurtworld w którego gram najwięcej.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Byłem adminem w innej grze i nie było na mnie żadnych skarg.
Opuściłem takową posadę z dobrymi stosunkami między administratorami i graczami.
Coś o sobie: Mam na imię Dominik, pochodzę z woj. Zachodniopomorskiego. Uwielbiam grać w piłkę nożną lecz czy w ten sport jestem dobry to sam nie wiem,
jest to druga metoda zajęcia mojego czasu wolnego, a pierwszą jest oczywiście "gra w komputer". Jestem osobą ogarniętą, która nie ma potrzeb wyzywania
innych na czacie w grze, umiem się od tego powstrzymać.
Dlaczego ty: Myślę że nadaje się na takową posadę. Na serwerze gram dosyć często i uważam, że żadnemu z graczy nie podpadłem pod skórę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...