Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Zielak

ZielaK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: zielak112

Nick w grze: Zielak

Imię: Marcin

Mikrofon: jest 

Mutacja: oczywiscie 

Znajomość regulaminu: 8/10

Znajomość gry: 10/10 

Czas jaki możesz poświecić serwerowi:6-7 godz dziennie 

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: tak pelnilem

Coś o sobie: Jestem mlodym chlopakiem uwielbiajacym gry typu hurtworld, mam przegrane juz ponad 1k godzin na roznych kontach steam. Spedzam bardzo duzo czasu na przy komputerze. jestem mily kulturalny pomocny i przyjazny. Nie znosze braku szacunku dla innych graczy.

Dlaczego ty: Mysle ze jestem odpowiednia osoba na to stanowisko a tym bardziej ze helpera na tym serwerze widzialem dzis 1 raz. i byl on bardzo krotko. zaraz po jego wyjsciu zaczal sie dym na czacie co nie jest fajne. Mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. 

Jak najbardziej na tak.
Gram na tym serwerze od paru dni, zazwyczaj w godzinach od 17 do 23, 
W tych właśnie godzinach często na chacie są kłótnie, wyzwiska, obrażanie rodziców itp.
Według mnie przydał by się ktoś kto mógłby trochę ogarnąć chat, czy w razie potrzeby komuś pomóc.
Aktualnie nowe osoby wchodząc na serwer na starcie mogą się do niego zrazić przez chat,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...