Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] TermI

TermI

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: TermI
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: TermI hw69.pl
SteamID: 76561198859185400
Klan/Ekipa w jakiej grasz: TWT
Imię: Michał
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Jest
Znajomość regulaminu: Regulamin znany.
Znajomość gry: Znajomość gry jest dobra, grałem już na kilkudziesięciu wipach, gdybym miał oceniać w skali 6/10. 
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zależy od dnia, ale raczej dużooo czasu mógłbym poświęcać.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie pełniłem jeszcze żadnej funkcji w hurtworldzie, ale szybko się uczę, więc nie będzie z tym problemu.
Coś o sobie: Nazywam się Michał. Mam 17 lat. Pochodzę z województwa Lubelskiego. Interesuje się motoryzacją oraz informatyką, ale też piłką nożną.
Dlaczego Ty: Jestem osobą uczciwą i spokojną. bardzo nie lubię gdy ktoś się wyzywa, przeklina lub cheatuje, więc chciałbym temu zapobiec. 
Myślę, że poradzę sobie z tą posadą i mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] TermI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...