Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] lil majnd

Majnd

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Majnd
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: lil majnd
  • SteamID: 76561198257342022 
  • Imię: Ernest
  • Mikrofon: Jak najbardziej
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Oczywiście, helper bez znajomości regulaminu w życiu nie przejdzie :)
  • Znajomość gry: Bardzo dużo czasu poświęciłem tej grze.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Najmniej godzina dziennie ale to już jest minimum, ale wiadomo czasami każdemu coś wypadnie. Myślę ze średnio dwie godzinki dziennie bym mógł poświęcić na pilnowanie porządku na serwerze. Wiadomo, że aby ten czas umilić chciałbym też grać, żeby to nie było nudne.  A wiadomo, że im więcej czasu na grę poświęcisz tym lepszym będziesz :)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Funkcję helpera i wyższą pełniłem w innych grach ale w hurtworldzie jeszcze nie miałem takiej przyjemności.
  • Coś o sobie: Uprawiam dużo sportu (piłka nożna, kulturystyka), interesuje się również grami komputerowymi. Na serwerze grałem od początków istnienia, zawsze denerwował mnie widok chatu, na którym ludzie pisali różne wulgaryzmy i brak helpera, który mógłby temu zaradzić, chociaż wiadomo, że nikt nie jest święty mi też zdarzyło się pod wpływem emocji użyć jakiegoś wulgaryzmu. Wiadomo, że każdy popełnia błędy ale staram się je niwelować do zerowego poziomu. Jeżeli chodzi o szkołę to uczęszczam do liceum ogólnokształcącego. Uczę się w miarę, chociaż zbyt wiele czasu na to nie poświęcam. Jak sporo młodych ludzi wybieram miłe spędzanie czasu przy komputerze. Jestem zabawny oraz pomocny, ponieważ gdy gracz pytał mnie o jakąś rzecz to bez problemu mu pomagałem mu. 
  • Dlaczego Ty: Myślę, że nadawałbym się na helpera, ponieważ jestem bardzo sumienną osobą. Nie chodzi o to, że będę miał wyższą rangę od innych graczy. Wręcz przeciwnie. Nadal będę uważał się jako normalnego gracza, który w razie czego pomoże i coś wyjaśni. Chciałbym dostać szansę nawet na okres próbny, a jeśli się nie spodobam administracji jako pomocnik to krytykę przyjmę na przysłowiową "klatę".  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...