Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] KandziOO

KandziOO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: KandziOO
Nick w grze: KandziOO
Imię: Bartosz
Mikrofon: Oczywieście - Sprawny nic nie szumi ani nic.
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: Tak
Znajomość gry: Łącznie mam jakieś 1000h w hurtworldzie ale aktualnie gram na nowym koncie na którym mam ponad 600h.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Z pracy przychodze po 15 i gram w hurtworlda do 23 czyli jakieś 7h.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem a także dopowiem że miałem swój serwer i wszystko jest mi znane.
Coś o sobie: Mam 17 lat chodzę do 2 zawodówki uczę się jako ślusarz, Lubie grać w gry Komputerowe takie jak Hurtworld
Dlaczego ty: Ponieważ jest to bardzo ciężki serwer i jak grałem to co chwile albo ludzie się wyzywali albo ktoś wyzywał przez mikrofon i chciałbym doprowadzić do takiego porządku żeby była miła atmosfera. 

Pozdrawiam ADMINISTRACJE :_)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...