Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Helper] truman233

Truman233

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: truman233
Nick w grze: truman233
Imię: Robert
Mikrofon: Mam
Mutacja: Nie dotyczy
Znajomość regulaminu: W trakcie realizacji ;-)
Znajomość gry: 10/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 8-10 h/doba
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
Coś o sobie: Jestem najstarszym graczem serwera i zrobię tu porządek.... :D
Dlaczego ty: "Bo nowa miotła zawsze lepiej zamiata" :D

15 minut temu, Zentixx napisał:

wkurza mnie tylko 1

"Znajomość gry: 10/10" skora tak uważasz pokaz mi kazda wnęke miejscówke, nie wydaje mi się ze znasz gre 10/10 gdy developerzy nawet jej nie znaja, podaj mi chociaż 1 konkreny bug,

Czyli co żeby znać dobrze grę to trzeba znać każdy bug?  A pomijając to to helper a nie deweloper do wykrywania bugów

16 minut temu, Zentixx napisał:

wkurza mnie tylko 1

"Znajomość gry: 10/10" skora tak uważasz pokaz mi kazda wnęke miejscówke, nie wydaje mi się ze znasz gre 10/10 gdy developerzy nawet jej nie znaja, podaj mi chociaż 1 konkreny bug,

Zentix fakt 1 to jest podanie na helpera a nie admina wiec musi znac wszystkie bugi a fakt drugi jest taki ze przyda sie tam helper bo odkad odeszlismy nie ma kto pilnowac porzadku 

• Kierownik Hurtworld

Moja opinia nie będzie obiektywna.

Więc nawiąże do wypowiedzi Zentixxa.

Nie uważam, aby znajomość gry 10/10 wymagała znajomości każdego buga, wnęki, miejscówki.

Znajomość gry, polega na tym, że zapoznaliśmy się z jej zasadami, wiemy na czym polega, co w niej wolno robić a czego nie. Dodatkowo, oczywiście znając jej zasady , poznajemy jej tajemnice - w tym przypadku są to miejsca budowy, ewentualnie podczas grania natrafiamy na bugi. Które zazwyczaj mogą być wykluczone dzięki restartowi serwera.

Podczas grania, dowiadujemy się, co można zrobić z c4, gdzie respią się skrzynki, co to jest maszyna do rajdowania, jak używać młotka, jakie są rodzaje kilofów i do czego służą, i dlaczego gasną totemy   oraz wiele innych  rzeczy.

Jeżeli gracz wie, oznacza to, że zna zasady 10/10. Reszta wychodzi w tak zwanym "praniu" ;-) Może więc ją poznać w skali 11/10 ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...