Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Helper] Frosztj

Frosztj

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum:  Frosztj 

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Frosztj to krul, frosztj 

SteamID: 76561198355338765

Klan/Ekipa w jakiej grasz:  LSPD

Imię: Piotr

Mikrofon: Posiadam 

Mutacja: Tak

Znajomość regulaminu: pomiędzy 8 a 9 na 10

Znajomość gry: Myślę, że już mogę dać sobie mocne 9/10 mimo powrotu na v1 po trzech latach.

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zależy to od dnia, obecnie na serwerze spędzam ponad 5 godzin, ale wiadomo są dni w których ma się większe chęci.

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Jeżeli chodzi o hurtworld'a,  nigdy nie pełniłem funkcji  rangi wyższej. Ale doświadczenie w moderowaniu/adminowaniu mam sporę m.in. z CSGO obecnie opiekuje się adminami na dużej sieci serwerów. pełnie też funkcje admina na dwóch dużych serwerach ów sieci serwerów, należy też wspomnieć o tym, że pełnię tam też rolę rangi ubt,  dla mniej wtajemniczonych, zajmuje się odwołaniami, skargami etc.  Na tamtej sieci jestem też osobą której admini mogą zawsze zapytać o możliwość nadania wyższej kary

Podsumowując doświadczenie jak ranga wyższa mam :)

Coś o sobie: Coś o mnie? zacznę standardowo. Mam na imię Piotr, za miesiąc skończę 18 lat, od dziecka interesuje się programowaniem, parę lat temu pisałem paczki pluginów do CSGO niestety obecnie nie mam do tego chęci. Przechodząc do hurtworlda zacząłem w niego grać ok. 3/4 lata temu obecnie wróciłem do gry po trzyletniej przerwie i ponownie się wciągnąłem.
Przechodząc do tematu moderowania/administrowania serwerami robię to od bardzo dawna i mam bardzo duże doświadczenie w pracy z ludźmi, jestem też cierpliwy i kulturalny, wiadomo czasami zdarzy się przeklnąć ale każdy czasami rzuci jakimś przekleństwem. Pozdrawiam Frosztj :)  

Dlaczego Ty: Sądzę, że jestem dobrym kandydatem ponieważ jak wyżej napisałem mam duże doświadczenie w moderacji serwerów, jestem miły i cierpliwy, umiem dobrze korzystać z taryfikatora banów jak i się go trzymam w nadawanych przeze mnie karach. Obecnie jestem bardzo aktywny w godzinach, w których  zazwyczaj nie ma moderacji. Umiem też bardzo dobrze współpracować z ludźmi i zawsze jestem chętny do pomocy.

Spoiler

Z góry przepraszam za prawie kopie podania, ale pisanie drugi raz tej wypowiedzi sprawiłoby, że nie była by tak szczegółowo napisana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...